,,Perla Banatului”, iluminată cu energie verde de pe Platoul Coronini

Licitaţiile pentru implementarea proiectelor administraţiei publice din Băile Herculane se ţin unele după altele. Semnarea contractului de finanţare pentru reabilitarea Pieţei Hercules, a mai multor străzi din zona primăriei şi construcţia unui nou pod peste Cerna este completată de organizarea licitaţiei pentru panourile fotovoltaice ce vor fi amplasate pe Platoul Coronini.

La Băile Herculane se va produce în câteva luni, cel mai probabil până la finele anului, energie verde. ,,E un proiect important pentru care am avut înaintată documentația către ANRMAP. Se referă la energie verde. Vom fi producători de energie prin panouri fotovoltaice, vom produce 0,9 megawat, ceea ce este foarte important, pentru că toate facturile vor putea fi achitate de aici, iluminat public, iluminat în școli. Panourile vor fi în platoul Coronini, dar nu unde s-a discutat de aquaparc. În urma procedurii de licitaţie a rămas o singură firmă, din Cluj. Încă nu am adjudecat, dar, din ce văd, a făcut un proiect de 3 megawat în trei luni. Cred că se vor mişca repede şi la finalul anului vom avea finalizată această investiţie”, a declarat primarul Nicuşor Vasilescu.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px
publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200

Comments

  1. Ciuta says:

    Baile Herculane este condamnata sa traiască sub conducerea unor ciobani!!! Doamne, cat de superb este Platoul Coronini și ce priveliște superbă oferă !!! Niciodată nu am jignit, dar este prea mult… domnule primar ești un om incult, lipsit de educție și de gustul frumosului … ești un distrugător !!!!!!!!!!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/