Pericol maxim pe străzile Reșiței! Sunt pline de drogați la volan!

Un tânăr de 21 ani a murit după ce a sărit cu mașina de pe Pasajul Nera, aterizând violent în râul Bârzava, din cauza consumului de droguri, dar pericolul rămâne maxim zi de zi pe străzile Reșiței! E deja un adevărat fenomen îngrijorător!

În urma teribilului accident care a avut în luna decembrie a anului trecut, un tânăr consumator de droguri și-a pierdut viața. Prietenul lui, aflat și el în autoturism, a scăpat cu viață. Acum răspunde în fața legii, fiind ridicat alături de alți tineri de către DIICOT, în urma unei ample acțiuni ce a avut ca rezultat destructurarea a trei rețele de trafic de droguri de risc și mare risc. Îngrijorător este faptul că polițiștii de la Rutieră opresc tot mai des în trafic conducători auto aflați sunt influența drogurilor.

Dintre dealerii și consumatorii de droguri anchetați în cel mai recent dosar al DIICOT Caraș-Severin, mulți au fost prinși sub influența sau având asupra lor cannabis, hașiș sau ecstasy. Înainte de a fi încătușat, unul dintre aceștia își pierduse permisul de conducere. Tocmai pentru că urcase beat la volan! Șocant este și faptul că un alt consumator de substanțe interzise este șofer de tir. Face mii de kilometri, dar și mulți bani. Suficienți pentru a cumpăra cantități impresionate de hașiș, cannabis și pastile de ecstasy!

dacus 05 iulie 2024

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Au plonjat cu mașina în apele reci ale Bârzavei! Un tânăr de 21 de ani a murit, iar altul este în stare gravă

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/