Candidatul PNL pentru Primăria Berzasca, plângere penală pentru violență extremă! L-a desfigurat!

Oliver Ieremici a fost reabilitat după ce a scăpat de cătușele puse pe mâinile sale de oamenii legii pentru evaziune fiscală și contrabandă cu țigări, dar acum, chiar înainte de alegerile locale la care țintește fotoliul de primar, trebuie să dea din nou explicații organelor de cercetare penală pentru comportamentul său de veritabil interlop. 

Ieremici este acuzat că, noaptea trecută, împreună cu fratele și unchiul său, ar fi nenorocit în bătaie doi bărbați. Incidentul violent s-ar fi petrecut pe terasa restaurantului Pescador din Berzasca. Florin Jurj și Ionuț Raichici, ambii din localitate, s-au prezentat astăzi la sediul Poliției Moldova Nouă, reclamând că au fost snopiți în bătaie. Una dintre victime este desfigurată pur și simplu. „A fost depusă o plângere pentru lovire sau alte violențe. În continuare, se fac cercetări pentru a se stabili cum s-a produs evenimentul”, a confirmat Alina Boieru, reprezentantul Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș-Severin.

Oliver Ieremici este consilier local în momentul de față, iar în 27 septembrie va candida sub sigla PNL pentru fotoliul de primar al comunei de pe malul Dunării. Părțile vătămate n-ar fi nici ele uși de biserică, dar violențele de care este acuzat liberalul Ieremici întrec orice măsură. Unul dintre bărbații bătuți de Oliver Ieremici, fratele și unchiu său, este pur și simplu desfigurat din cauza loviturilor primite.

Incidentul de la Berzasca vine cum nu se poate mai prost pentru PNL. În timp ce ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat război clanurilor și interlopilor, tocmai un membru PNL, consilier local și candidat pentru fotoliul de primar, e implicat acum în astfel de fapte reprobabile. Liberalul Oliver Ieremici are cu totul altă versiune despre  violențele de noaptea trecută: „Acolo era o petrecere privată, la care cei doi nu fuseseră invitați. Scandalul a început când respectivii au strigat în gura mare că Petru Nicolae Furdui (n.r. – primarul în funcție al comunei Berzasca) e cel mai bun primar. Nu eu i-am agresat, s-au bătut cu unii dintre invitați. Cred că totul are legătură cu candidatura mea la Primăria Berzasca. Așa știe primarul Furdui să se comporte în campania electorală”.  Cum s-au derulat exact evenimentele violente ne vor spune organele de cercetare penală!

gif card de energie dacus 1000x100

Până atunci, vorba lui Ieremici: „Vreau să câștigăm Primăria Berzasca cu o campanie care reflectă spiritul locuitorilor din clisură: o campanie cinstită, pozitivă și plină de energie!”

UPDATE, ora 20.40

Adus în discuție de Oliver Ieremici, primarul comunei Berzasca, Petru Furdui, a reacționat: „Campania electorală nu a început încă! Dacă era o petrecere privată, respectivilor trebuia să le fie limitat accesul. Organele de cercetare să elucideze lucrurile!”