„Oamenii care l-au dat jos în 2012, care l-au făcut în toate felurile, acum sunt mari iubitori de Ion Chisăliţă”

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Deși a subliniat că își dorește o altfel de campanie electorală, cu fairplay și bun-simț, Adrian Torma dă de înțeles că va fi ceva mai greu ca acest lucru să se-ntâmple dată fiind calitatea îndoielnică a unor oameni de care s-a înconjurat candidatul PNL Ion Chisăliță, oameni care lovesc încontinuu în actuala conducere a administrației publice locale, aceleași persoane care, în 2012, au ajutat la debarcarea lui Ion Chisăliță și reînscăunarea lui Matei Lupu.

„Din păcate, în acest moment, pot să spun că domnul Chisăliță s-a înconjurat de câțiva oameni care au făcut parte de fapt din PSD și aici va dezamăgi foarte mulți susținători de dreapta, oameni care vor vedea că echipa domniei sale nu e creată din persoane cu viziune de dreapta. Sunt oameni ațintiți împotriva mea, au fost împotriva mea, inclusiv când eram în PNL. Acum și-au mutat cortul cu 20 de metri mai încolo și mă lovesc continuu, mă jignesc, îmi umilesc familia. Domnia sa, dacă ar fi un pic mai atent la Facebook, și ar controla dânsul ce se-ntâmplă acolo, nu cred că ar tolera astfel de comportamente. Cred că are puterea și decența să pună la un moment dat piciorul în prag, să spună: «Dacă sunt candidat, eu decid». De ce? Pentru că, astăzi, campania domniei sale e făcută de niște hateri anonimi care stau ascunși în spatele unor conturi false, care mă acuză în frunte cu un preot ieșit la pensie și cu încă zece oameni care lucrează în instituții publice, transformați, dintr-o dată, în mari liberali. Sunt atacat fie pe Facebook, fie pe la colțul străzii. Nu suntem pe drumul cel bun în acest moment în campanie. Dar eu sper ca domnia sa să aibă înțelepciunea să setăm niște reguli de bonton.”, a atras atenția edilul-șef Torma.

Cine se află în spatele atacurilor virulente de pe pagina de Facebook a liberalilor din Moldova Nouă?

Sătul să accepte cuvinte jignitoare la adresa familiei sale, șeful administrației publice locale din Moldova Nouă dă cărțile pe față și spune că pagina oficială a organizației liberale de la Dunăre este, de fapt, vechea pagină a social-democraților, singura schimbare făcută vizând denumirea, iar referitor la cei care administrează pagina PNL-ului, Adrian Torma nu are nicio reținere în a sugera calitatea îndoielnică a celor care se ascund în spatele conturilor false, aceeași oameni care, în 2012, i-au făcut bagajele lui Chisăliță spre județul învecinat (Timiș), dar care, acum, se văd mari iubitori ai acestuia.

„Cunosc cine se află în spatele paginii! E aceeași tactică, aceeași abordare ca în vremea când eram la PNL. Nu-și dau seama că electoratul de dreapta e de o altă formă și așteaptă o abordare pozitivă. Ce să zic? E foarte greu să intru în mintea unor oameni care au zeci de conturi false, mă jignesc… În care mintea lor e doar negativitate. E destul de neplăcut, dar acești oameni îl umileau, în 2012, pe Ion Chisăliță. Suntem într-un film de groază și comedie în același timp. Oamenii care, în 2012, l-au dat jos, s-au bucurat, l-au făcut în toate felurile, i-au spus că are capul într-o formă după un animal, acum sunt mari iubitori de Ion Chisăliță și mari susținători ai lui. De fapt, sunt o grupare de persoane cu interese oculte și domnia sa încă nu îi cunoaște. Sunt convins că, poate, va fi mult mai atent și va verifica ce fel de oameni are în jur.”, a mai subliniat primarul.

În plus, cu o asemenea echipă în spate, social-democratul este absolut convins că electoratul va taxa derapajele comportamentale: „Mă doare sufletul pentru că eu, acolo, la PNL, am construit de la 300 de oameni, câte voturi a avut organizația, la 2.900-3.000. Vor pierde aceste voturi și mulți oameni de dreapta nu vor vota Ion Chisăliță și vor vota Adi Torma tocmai pentru echipa pe care și-o construiește în acest moment”./** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/