Angajata unui non-stop din Moldova Nouă, bătută cu pumnii şi tâlhărită pentru câteva sute de lei

Scene desprinse parcă dintr-un film de groază, azi-dimineață, ora 05.30, în orașul de la malul Dunării! Pe motiv că nu a fost servit de angajata unui non-stop, tânărul de 25 de ani din comuna Vărădia a pătruns cu forța în interiorul magazinului, acolo unde i-a aplicat femeii, în vâstă 78 de ani, o bătaie soră cu moartea, totul cu scopul de a sustrage banii aflați în sertar. Reținut de polițiști, bărbatul va petrece următoarele 30 de zile după gratii.

„Astăzi, 25 iulie, polițiștii de la Poliția Orașului Moldova Nouă, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă, au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 25 de ani din comuna Vărădia, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Caraş-Severin.

Bărbatul și-ar fi ieșit din minți în momentul în care angajata magazinului, bănuind că tânărul se afla în stare de ebrietate, a refuzat să-l servească la geamul non-stopului. Revoltat, acesta ar fi forțat ușa de acces, pătrunzând în interior și lovind-o pe femeie cu pumnul în zona capului, cu scopul de a sustrage banii aflați într-un sertar.

După comiterea faptei, bărbatul a fugit din magazin, însă, la aproximativ 500 de metri de non-stop, ghinion! Acesta a dat nas în nas cu polițiștii care l-au imobilizat și condus imediat la sediul poliției pentru cercetări și luarea măsurilor legale.

Cu ocazia controlului corporal, asupra bărbatului a fost găsită suma de 469 de lei, bani despre care există presupunerea rezonabilă că ar fi fost sustrași de la magazinul non-stop.

Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul reținut a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Moldova Nouă, cu propunere de arestare preventivă, acesta admițând propunerea și dispunând arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a tânărului.

Cel în cauză urmează a fi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.