PERFORMANȚĂ. Reşița, în semifinalele Cupei României!

Echipa care oferă cel mai frumos spectacol sportiv al momentului publicului reşiţean a obţinut în această seară calificarea în careul de aşi al Cupei României la futsal. Muncitorul Reşiţa a învins cu 4-3 (1-1) KSE Târgu Secuiesc.

Repetând scenariul după care s-au derulat aproape toate meciurile de acasă ale formaţiei pregătite de Viorel Lolea, sfertul de cupă din Sala Polivalentă a însemnat răsturnări de scor, faze spectacol, execuţii fabuloase şi foarte mult suspans. Oaspeţii au controlat startul întâlnirii şi au deschis scorul aproape de mijlocul primei reprize. Doană a speculat o eroare uriaşă în defensiva secuilor şi a egalat cu trei minute înainte de pauză. În partea secundă, jocul s-a schimbat, iniţiativa le-a aparţinut reşiţenilor, iar insistenţele au fost răsplătite după numai şase minute, Costescu înscriind pentru 2-1. Bucuria nu a durat mult, doar trei minute, însă la faza imediat următoare Sile Giurcanu a ridicat sala în picioare. Nu cu vreo paradă, aşa cum a obişnuit, ci cu o torpilă care s-a oprit direct în plasa oaspeţilor. Antrenorul Sanchez a renunţat imediat la portar pentru a crea superioritate numerică şi înainte cu patru minute rămase de jucat s-a făcut 3-3. Lolea le-a cerut băieţilor săi să evite timpul suplimentar, să forţeze victoria şi aceasta a venit. Breşneni a marcat golul victoriei când mai erau doar 30 de secunde de joc, prea puţine pentru a se mai întâmpla ceva.

Muncitorul Reşiţa merge mai departe, în turneul semifinal de la Odorheiu Secuiesc, unde s-ar putea prezenta cu unele întăriri şi nu ar fi exclus să furnizeze vreo surpriză. „Este o performanţă istorică pentru sportul cărăşean, pot să spun, îi felicit aceşti băieţi minunaţi. În ciuda tuturor problemelor pe care le-am întâmpinat pe parcursul acestui campionat am avut o comportare formidabilă, intrând în primele opt echipe din Liga I şi, astăzi, după un meci extraordinar, calificându-ne în semifinalele Cupei României. Noi ne-am depus candidatura pentru a organiza final four-ul la Reşiţa, dar din păcate situaţia financiară nu ne-a permis să ne luptăm cu cei de la Odorhei. Ţin să mulţumesc şi de această dată numerosului public prezent la Sala Polivalentă şi foarte frumoasei noastre galerii care sunt convins că ne va conduce spre o performanţă notabilă şi la Odorhei”, a declarat la final antrenorul Viorel Lolea.

Foto: Miruna Mihancea

 

Comments

  1. Tinel says:

    Felicitari si la mai mare!!!!

  2. Gusca says:

    Felicitari !