PERFORMANŢĂ. Reşiţa dă campionii României!

Elevii lui Iosif şi Octavian Măzăran domină în ultimii ani întrecerile de marş la nivel naţional şi nu întâmplător unul dintre ei a fost singurul reprezentant al judeţului la Olimpiada de la Londra.

Atleţii de la Universitatea Reşiţa şi-au reconfirmat supremaţia pe plan naţional în competiţiile de marş după ce, în luna martie, pe Bulevardul A.I. Cuza din municipiu, demonstraseră că sunt cei mai buni şi au obţinut o adevărată colecţie de medalii. Campionatele Naţionale la 50 km marş, rezervate seniorilor şi tinererului, care au avut loc în capitală şi s-au desfăşurat în jurul Arenei Naţionale, le-au adus atleţilor reşiţeni nu mai puţin de şase medalii, dintre care trei de aur, două de argint şi una de bronz.
Podiumul la 50 km seniori a fost ocupat în totalitate de sportivii noştri. Marius Cocioran a câştigat un nou titlu de campion al României, cu un timp foarte bun, cu aproximativ trei minute sub baremul de calificare pentru Campionatele Europene. El avea deja obţinute biletele pentru europene, astfel că după cursa din capitală şi-a reconfirmat, practic, prezenţa printre cei mai buni mărşăluitori ai continentului. Vicecampion al României, Narcis Mihăilă şi-a îmbunătăţit recordul personal cu trei minute. Gabriel Băhneanu a fost medaliat cu bronz la seniori şi cu aur la tineret. Florin Alin Ştirbu a terminat pe locul doi şi a pus mâna pe argint la această categorie de vârstă. „Au terminat de mână, au fost departajaţi după poză. Datorită acestor rezultate foarte bune de la individual, echipa CS Universitatea Reşiţa, formată din cei patru sportivi, a câştigat titlul de campioană naţională. Sunt şase medalii şi e normal să fim bucuroşi şi mulţumiţi. Suntem bucuroşi pentru Marius Cocioran, pentru că şi-a reconfirmat baremul pentru europene. Practic, am câştigat tot. Urmează o pauză de câteva zile pentru refacere şi plecarea la Buziaş, unde ne vom pregăti pentru Campionatele Naţionale de 20 km marş”, a declarat Octavian Măzăran.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/