PERFORMANŢĂ. Patru medalii de aur pentru atleţii reşiţeni, la naţionalele de marş! (VIDEO/FOTO)

Campionatul naţional de marş pe şosea s-a încheiat cu rezultate excelente pentru sportivii celor două cluburi reşiţene, Universitatea şi CSM.

Frigul neobişnuit pentru această perioadă a anului a influenţat serios cronometrul, dar chiar şi aşa atleţii reşiţeni au obţinut rezultate foarte bune pe traseul amenajat pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza. Reprezentantul României la Jocurile Olimpice de la Londra, Marius Cocioran, şi-a confirmat din nou supremaţia pe plan intern şi şi-a adjudecat titlul de campion naţional la 20 km, cu un nou record personal.

În întrecerea senioarelor, Claudia Ştef continuă să domine autoritar, trecându-şi în palmares încă o medalie de aur. Alte două titluri de campion naţional au fost obţinute la tineret, de Georgiana Enache şi Robert Laţcu.

 

„Suntem aproape mulţumiţi. Pe lângă medaliile de la individual, ne bucură şi cele pe echipe. Mai mult decât atât, avem trei sportivi calificaţi la Balcaniada din Turcia. Mă refer la Marius Cocioran, Claudia Ştef şi Georgiana Enache”, a declarat Octavian Măzăran, directorul CS Universitatea Reşiţa.