Paşi de marş pe străzile Reşiţei

Primul start în Campionatul Naţional de marş pe şosea pentru seniori, tineret şi juniori, competiţie ce se desfăşoară pe traseul amenajat pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, se va da la ora 9.30.

Sportivii reşiţeni ţintesc mai multe medalii şi titluri naţionale la întrecerea care a devenit deja tradiţie în oraş. Atleţii de la CSM – Universitatea Reşiţa se numără printre favoriţi, chiar dacă la start şi-au anunţat prezenţa aproximativ 150 de sportivi de la cele mai bune cluburi din ţară. Marius Cocioran, Narcis Mihăilă şi Doru Ursu aleargă pentru medalii atât în concursul pe echipe, cât şi la individual, pe distanţa de 20 km – seniori. La tineret, reprezintă culorile Reşiţei: Robert Laţcu, Dragoş Berendei, Stelian Băicuş, Claudia Ştef, Georgiana Enache şi Alexandra Aichimoaei. O altă echipă va fi înscrisă la juniori III – 5 km: Remus Rădoi, Nikolas Gherghinescu şi Alexandru Moţăţăianu. Vor mai concura pentru cluburile reşiţene Andreea Craia şi Mihaela Rotaru, ambele la 10 km – junioare I; Ionuţ Cireşan, la 10 km – juniori I, şi Lăcrămioara Căruceriu, la 5 km – junioare II.
„Ne-am propus câştigarea a patru-cinci medalii şi calificarea cel puţin a unui sportiv la Campionatele Balcanice”, a declarat Octavian Măzăran, directorul CS Universitatea Reşiţa.
Programul competiţiei:
-Ora 9:30 start în proba de 10 km Juniori 1 masculin
-Ora 9:35 start în proba de 10 km Juniori 2 masculin
-Ora 9:40 start în proba de 3 km juniori 3 feminin
-Ora 9:50 start în proba de 10 km Juniori 1 feminin
-Ora 10:20 start în proba de 5 km Juniori 3 masculin
-Ora 10:45 start în proba de 20 km Seniori+Tineret feminin
-Ora 10:50 start în proba de 5 km Juniori 2 feminin
-Ora 11:15 start în proba de 20 km Seniori+Tineret masculin
Festivităţile de premiere se vor oficia după încheierea fiecărei probe.