FOTO: Victorie pentru rosso-neri

FCM 2012 Reşiţa a trecut astăzi, pe teren propriu, cu 4-0 (3-0), de penultima clasată în Liga a III-a, seria a IV-a, Apă Craiova.

Cu un preşedinte nou, cu o formulă total schimbată faţă de prima jumătate a campionatului şi cu o altă galerie decât Guardia Rosso-Nera, echipa din Valea Domanului a câştigat astăzi la scor în faţa uneia dintre cele mai slabe echipe ale seriei. Zăpada căzută din abundenţă în cursul zilei a transformat terenul într-o adevărată mocirlă, astfel că fotbaliştilor celor două echipe le-a fost imposibil să arate cât fotbal ştiu. S-a impus echipa mai puternică din punct de vedere fizic şi care a stat mai bine pe picioare, iar asta a fost cea antrenată de Roco Sandu. Beloescu a deschis scorul în minutul 24 şi tot el a mai ratat câteva ocazii rarisime până la pauză. La scurt timp de la reluarea jocului, Fedor a mărit avantajul, iar Vajou a liniştit definitiv apele. Tabela a închis-o Staicu, la 4-0, spre satisfacţia tehnicianului reşiţean.

„Începem să culegem roadele muncii din iarna aceasta. Am luat un punct la Rovinari, am continuat cu o victorie acasă şi, uşor, uşor, cred că putem mai mult. Avem altă faţă, cred în băieţi şi sperăm la mai mult. Jocul era mai frumos pe un teren bun. Jucătorii au mare potenţial, sunt antrenaţi bine şi am câştigat foarte mult la capitolul dorinţă”, a declarat Roco Sandu.

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Felicitari rossonerilor! Deasemenea lui Dani Stanciu ca a scris corect cuvantul rosso-neri la plural!! Cu acest rezultat rossoneri egaleaza numarul de victorii pe teren propriu obtinut in intreg turul de campionat de presedintele Cristi Bobar. Care, dupa trei etape la CS Stefanesti, nu a castigat niciun meci pe teren propriu!!!