Muncitorul a dat-o în bară. De patru ori!

Echipa pregătită de Viorel Lolea a fost lovită de ghinion şi s-a întors fără niciun punct din deplasarea de la CS Vladimirescu.

Muncitorul Reşiţa a suferit o înfrângere care doare tare în etapa a treia din returul campionatului Ligii a III-a de fotbal. Doare tare pentru că echipa nu a jucat deloc rău pe terenul lui CS Vladimirescu. Pur şi simplu, mingea s-a încăpăţânat să intre în poarta gazdelor, în ciuda numeroaselor ocazii de gol pe care le-au avut reşiţenii. De nu mai puţin de patru ori, barele porţii s-au opus golului. Mai întâi, Fara a lovit stâlpul porţii după un corner bătut de Vasiliu. Cu cinci minute înainte de pauză, Ţimbota a nimerit transversala. Ghinionul s-a ţinut scai şi de Vasiliu, care a trimis şi el în bara transversală un şut de la 25 de metri.

Cum ocaziile se răzbună, gazdele au înscris unicul gol al întâlnirii în minutul 62, Stănaia, ajutat de balta din careul mic, reuşind să-l bată pe Giurcanu. În minutul 70, portarul Mitrea a fost încă o dată salvat de bară, de această dată la şutul lui Bobină. Muncitorul a pierdut aşadar un meci pe care l-a controlat şi în care a fost echipa mai periculoasă.