Percheziții la contrabandiștii cu tutun și alcool din Clisura Dunării!

Frontieriștii de la Naidăş cu suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă Caraş-Severin au declanşat în această dimineaţă o amplă acţiune, pentru depistarea mai multor persoane care sunt suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile.

Azi dimineață, în jurul orei 06.00, sub directa coordonare a prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova-Nouă, aceștia au efectuat şapte percheziţii domiciliare pe raza judeţului Caraş-Severin, la un număr de 6 persoane suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă.

La finalizarea percheziţiilor, prim-procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă va proceda la audierea persoanelor implicate şi va dispune măsurile legale care se impun.

Comments

  1. […] La finalizarea percheziţiilor, prim-procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă va proceda la audierea persoanelor implicate Sursă știre […]

  2. […] Frontieriștii de la Naidăş cu suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă Caraş-Severin au declanşat în această dimineaţă o amplă acţiune, pentru depistarea mai multor persoane care sunt suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile. Azi dimineață, în jurul orei 06.00, sub directa coordonare a prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova-Nouă, aceștia au efectuat şapte percheziţii domiciliare pe raza judeţului Caraş-Severin, la un număr de 6 persoane suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă. La finalizarea percheziţiilor, prim-procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă va proceda la audierea persoanelor implicate …mai multe stiri […]