Percheziții la contrabandiști! Un lugojean a fost reținut 24 de ore pentru trafic cu țigări

perchezitii politisti

Polițiștii, sprijiniți de lucrători ai Serviciului de Acțiuni Speciale, au descins joi la mai multe locații din orașul Lugoj. Acțiunea i-a vizat pe cei care vând țigări de contrabandă în piață și în zona adiacentă acesteia.

În baza autorizațiilor emise de Judecătoria Lugoj, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat cinci percheziții domiciliare în Lugoj și una în satul Hezeriș, la persoane bănuite de contrabandă cu produse accizabile.

Totodată, au fost percheziționate și șase autovehicule. Activitățile au fost efectuate în două dosare penale existente în lucru la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – I.P.J Timiș, întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Acțiunea a vizat documentarea și probarea activității infracționale a patru bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 50 de ani.

În urma perchezițiilor, polițiștii au depistat la domiciliile celor în cauză 30.040 țigarete de contrabandă, 47 de litri de alcool, șase telefoane mobile și suma de 1970 euro. De asemenea, au fost puse în aplicare patru mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse pentru audieri la sediul poliției din Lugoj. Un lugojean a fost reținut pentru 24 de ore, în urma perchezițiilor de efectuate.