Percheziții în Timișoara și alte două localități din județ, la persoane bănuite de contrabandă cu țigări. UPDATE. Cinci persoane, duse la audieri

 

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din IPJ Timiș desfășoară, joi, mai multe percheziții domiciliare în Timișoara, Recaș și Chișoda. 

Sunt opt percheziții domiciliare, anunță IPJ Timiș, în desfășurare.

leader board 728 x 90 px

Perchezițiile se desfășoară în Timișoara, Recaș și Chișoda și fac obiectul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Revenim cu amănunte.

UPDATE. Cinci persoane au fost duse la audieri, în urma perchezițiilor

IPJ Timiș anunță că în total, joi dimineață, au fost făcute 10 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de contrabandă cu țigări. Din cercetări a reieșit că, în perioada 2018– 2021, persoanele în cauză ar fi achiziționat țigări pe care ulterior le-ar fi comercializat în Timișoara, Chișoda și Recaș.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate peste 50 de mii de țigări netimbrate, 22 de kilograme de tutun, 4 aparate pentru măcinat tutun, un aparat pentru injectat tutun, 6.600 de tuburi pentru confecționarea țigaretelor, 4 plante de cannabis, o pipă pentru fumat, două cutii cu foițe pentru pipă, telefoane mobile și suma de 4.005 lei.

5 persoane au fost conduse la sediul poliției, urmând a fi audiate.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale. Au participat polițiștii din cadrul Serviciului Criminalistic, ai municipiului Lugoj, orașului Recaș și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș. Cercetările sunt continuate, în vederea probării întregii activități infracționale.