Tinu Vidaicu i s-a plâns lui Mihai Gâdea după cheful din Parlament al lui Ludovic Orban!

Administratorul public al județului Caraș-Severin a intervenit aseară, la „Sinteza Zilei”, emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3, în care se discuta despre sfidarea președintelui PNL, care și-a serbat ziua în Parlament, cu încălcarea tuturor restricțiilor impuse de pandemia COVID-19.

Omul de încredere al lui Romeo Dunca, administrator de club în afara orelor de program de la Consiliul Județean, a vorbit în emisiunea lui Mihai Gâdea despre controalele și amenzile de care a avut parte la clubul său pe perioada stării de alertă, precum și despre dezinteresul autorităților față de mediul privat și angajați, totul fiind plasat în contextul petrecerii ilegale organizate cu ocazia zilei de naștere a șefului Camerei Deputaților, Ludovic Orban. În timp ce în studio, pe bună dreptate, se ștergea pe jos cu președintele PNL, Tinu Vidaicu se plângea de măsurile luate de autoritățile din România care au îngropat sectorul HORECA, multe dintre ele chiar în timp ce Orban era prim-ministru.

„În vara anului trecut am luat chiar și o amendă, într-o perioadă în care nu erau chiar foarte clare lucrurile. În două luni, la terasa noastră am avut câte două sau trei controale pe seară. Am primit o amendă de 10.000 de lei, pe care am contestat-o. În Germania, s-au alocat ajutoare de la stat de până la 70 la sută din cifra de afaceri a anilor anteriori. Noi am adunat câteva sute de mii de euro datorii, dar măcar am avut posibilitatea să ne împrumutăm. Nu ne-a sunat nimeni să ne întrebe cum suntem, cum sunt angajații noștri!”, a mărturisit Vidaicu în emisiunea în care se arăta că regulile pandemiei sunt unele pentru șeful PNL și altele pentru toți ceilalți.

leader board 728 x 90 px


foto: facebook