Percheziții în Timiș, într-un dosar de înșelăciune

mascati politia

În cadrul unui dosar instrumentat de procurorii din Alba Iulia, au avut loc mai multe percheziții în țară, din care 2 în Timiș.

Descinderile au avut loc la persoane bănuite că ar fi intermediat transporturi de marfă, în valoare de 128.000 de lei, fără ca ulterior să asigure plata acestora.

„Din cercetări, a reieșit că, în perioada iunie 2020 – aprilie 2021, reprezentanții unor societăți comerciale ar fi postat anunțuri pe o platformă online, specializată în plasarea de comenzi de transport, manifestându-și disponibilitatea de a intermedia servicii de acest tip.

Ulterior, reprezentanții societăților intermediare ar fi angajat efectuarea de transporturi de către un număr de 26 de societăți comerciale specializate, fără însă a efectua plata serviciilor prestate de către acestea și și-ar fi însușit suma totală de 128.000 de lei. Pentru a se sustrage de la verificări de natură penală sau fiscală, părțile sociale ale societăților comerciale ar fi fost cesionate în favoarea unor persoane fizice, ulterior încetându-și funcționarea”, a transmis Poliția Română.

gif card de energie dacus 1000x100

Patru persoane au fost duse la audieri sediul Poliției, iar alte 5 persoane au fost citate în calitate de martori. Cei 4 sunt cercetați pentru înșelăciune.

 

 

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/