Percheziții în Timiș, în mega dosarul de spălare de bani și înșelăciune

perchezitii timis spalare de bani
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Au fost percheziții în Timiș, într-un dosar de spălare de bani și înșelăciune cu consecințe deosebit de grave și grup infracțional organizat.

Descinderile de miercuri fac parte din acțiunea JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Timiș au pus în executare  4 mandate de percheziție domiciliară.

Activitățile s-au desfășurat în județele Timiș, Arad, Hunedoara și Giurgiu.

„În fapt, mai multe persoane ar fi constituit un grup specializat pe inducerea în eroare a mai multor persoane, în vederea dobândirii de beneficii materiale însemnate, iar sumele de bani astfel obținute ar fi fost transferate către diferite persoane, ce aveau rolul de a sprijini gruparea, în sensul disimulării sumelor de bani provenite din infracțiuni, sub forma mai multor tranzacții bancare între conturile personale sau conturi controlate de aceștia”, a transmis IPJ Timiș.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Polițiștii au ridicat înscrisuri, 14 telefoane mobile, 2 laptopuri, 3 tablete electronice, precum și 25 de carduri bancare.

perchezitii timis spalare de bani

perchezitii timis spalare de bani

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/