Loc de poveste, creat cu suflet: pensiunea „Dimitrios” din stațiunea Băile Herculane

Pensiunea Dimitrios din Băile Herculane
casinoherculane by sungarden

Situată în mijlocul naturii, pe Valea Cernei, pensiunea este destinația preferată de turiștii care aleg să evadeze departe de stresul cotidian.

Locul unde vin nu doar să-și recreeze trupul și mintea, ci și să se reîncarce cu energie pozitivă. Natura a fost extrem de generoasă: sunt munți, e liniște, aer curat, suficiente argumente pentru un sejur de poveste.

pensiunea dimitrios camera

Recent, Laura Vereha și Sebastian Secan, cei doi semnatari ai cunoscutului blog de promovare a turismului de aventură, „Călători în bascheți”, au făcut un tur de orizont în stațiunea despre care au consemnat: „Băile Herculane, perla neșlefuită a României, care merită vizitată”.

Gazda călătorilor a fost Pensiunea Dimitrios, iar cei doi au fost impresionați de ospitalitatea arătată. „Am ales o cazare în afara stațiunii. Este un hotel construit sub o stâncă, într-o zonă superbă, pe Valea Cernei. Te vei simți ca în anii din urmă, pe vremea Împărătesei Sissi a Austriei, camerele fiind decorate cu mult bun gust și rafinament. Se numește pensiunea Dimitrios și se află într-o zonă retrasă, fără prea mult semnal la telefon. Pont: mâncarea este tare bună! Merită să vii aici ca să te deconectezi de la viața de zi cu zi și dacă vrei să explorezi zona. Sunt numeroase trasee montane și atracții turistice, pe care poți să le vezi cu punct de plecare de la Pensiunea Dimitrios.”

interior pensiunea dimitrios

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

 „Suntem deja de 22 de ani în Băile Herculane, iar în timp, am devenit un nume în stațiunea de pe Valea Cernei, tocmai pentru că niciodată nu am făcut rabat de la calitate. Clienții noștri o confirmă, și iată, că încă odată primim aprecieri din partea celor care ne trec pragul. Acest fapt este confirmat și pe Booking, prin nota mare pe care am obținut-o: 9,4. Sunt turiști care se întorc an de an în stațiune, revin și se bucură de fiecare dată de serviciile noastre”, spun administratorii pensiunii.

panorama de la dimitrios

Zona este populară pentru pescuit, iar această pensiune cochetă poate pune la dispoziție și închiriere de biciclete pentru plimbări prin pădure  sau se pot organiza, cu microbuzul, excursii la câteva obiective turistice din împrejurimi: Mănăstirile Sfânta Ana, Prislop și Vodița, Hidrocentrala Porțile de Fier I, Cazanele mici, Chipul lui Decebal de la Mraconia, Cascada Bigăr.

sursa foto: pensiunea-dimitrios.ro

YouTube video

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/