Percheziții în Timiș! A fost găsită o armă deținută ilegal

arma confiscata de politie in urma unor perchezitii la nitchidorf, timis
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Polițiștii din Lugoj au făcut 2 percheziții domiciliare în localitatea Nițchidorf, județul Timiș, la o persoană bănuită de comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj și contrabandă calificată.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, ar deține o armă letală, fără drept, precum și muniția aferentă acesteia.

„În urma desfășurării perchezițiilor domiciliare au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o armă letală de vânătoare, calibrul 12 mm, 7 cartușe nepercutate cu calibrul 12 mm, 5 cartușe percutate cu calibrul 12 mm, 131 de cartușe cu calibrul 22 LR, precum și o cutie metalică în care se aflau mai multe diaboluri cu calibrul 4,5 mm”, a transmis IPJ Timiș.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date a rezultat faptul că bărbatul nu ar figura ca deținător autorizat de arme letale.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/