PER Caraș-Severin promovează Clisura Dunării ca locație turistică

casinoherculane by sungarden

Membrii Partidului Ecologist Român, Filiala Caraș-Severin, au făcut cunoștință cu problemele oamenilor care trăiesc în Clisura Dunării, o zonă atât de frumoasă, dar care, din păcate, a fost neglijată până acum.

Din păcate, deși cu un potențial turistic serios, Clisura Dunării are și foarte multe probleme, cu care membrii PER au luat contact. Spre exemplu, locuitorii din Sichevița se plâng de furnizorul de electricitate care a supraîncărcat rețeaua electrică, fapt pentru care întreruperile de energie electrică în zonă sunt la ordinea zilei.

O altă problemă semnalată membrilor PER este starea extrem de proastă a infrastructurii rutiere, ambele probleme influențând negativ dezvoltarea turistică a zonei, căci turiștii nu vin nici ca să stea la beznă și nici să-și rupă mașinile pe drumurile pline de gropi.

publicitate online in ziar Express de Banat

Nu au lipsit discuțiile organizate cu membrii filialelor din zonă, aceștia arătându-se nemulțumiți de ritmicitatea cu care se ridică gunoiul menajer și raportul cu prețul extrem de ridicat care este plătit pentru acest serviciu.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

„Noi, ecologiștii de la PER Caraș-Severin, susținem infrastructura turistică a județului și promovăm locurile cu peisaje de vis, cum sunt și cele din Clisura Dunării. Ne-am plimbat cu barca, am făcut drumeții, am redescoperit vechiul traseu al mocăniței din Berzeasca – un uriaș potențial turistic care așteaptă și azi să fie exploatat – am ajuns chiar și în sânul comunității cehe din Bigăr, care ne-au prezentat problemele și dorințele lor, au fost într-adevăr câteva zile de poveste. O experiență din care am venit mai bogați cultural, dar și motivați să schimbăm actuala conducere administrativă a județului și a zonei, pentru ca potențialul Caraș-Severinului să fie cu adevărat pus în valoare”, a declarat Valentin Armașu, președintele PER Caraș-Severin.

(E)

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/