Parc de aventură la Șură!

Social-democrații reșițeni îl coboară cu picioarele pe pământ pe primarul Ioan Popa. Reșița nu are nevoie de exhibiționiști pe funicular, dar în schimb ar putea avea un frumos parc de aventură pe platoul de la Secu.

Actuala administrație liberală se laudă cu proiecte care mai de care mai ireale, care costă o mulțime de bani, în timp ce adevăratele dorințe și nevoi ale cetățenilor sunt prea puțin sau chiar deloc băgate în seamă. Din doleanțele reșițenilor s-a născut în schimb proiectul lui Ionuț Chisăliță, candidatul Alianței PSD – Pro România – ALDE pentru Primăria municipiului.

„Noi dorim să facem un parc de aventură, un parc care este foarte simplu de realizat în zona Secu. Acea zonă este lăsată de izbeliște în acest moment, nu se întâmplă absolut nimic acolo. Ca administrație, cu o investiție mică, putem să amenajăm zona respectivă pentru un parc de aventură în care să fie cuprins tot ce înseamnă acest domeniu. Inclusiv paintball. E ceva mult mai realist, mai util, mai ieftin, mai tot ce vreți!”, a spus Chisăliță.

Actualul senator social-democrat are o altă viziune și pentru Poiana Golului, un teren generos care poate fi folosit pe toată durata anului, nu doar două sau trei zile, așa cum se întâmplă în perioada festivalului rock inventat de administrația liberală. „Putem crea în zona respectivă terenuri de tenis sau terenuri de fotbal, dar asta în parteneriat public privat. Sunt tineri care vor să facă așa ceva și care nu au poate banii necesari, dar putem ca, noi, ca administrație publică, să venim într-un parteneriat public privat cu acești tineri și să îi sprijinim pentru a dezvolta inclusiv Poiana Golului. Sigur că este foarte bine să ținem concerte acolo, dar asta este o dată pe an!”, a mai spus Chisăliță, candidatul Alianței PSD – Pro România – ALDE pentru Primăria Reșița.

leader board 728 x 90 px

Ionuț Chisăliță nu crede în oportunitatea proiectului pentru care se tot încăpățânează actualul primar al Reșiței, acela de a transforma un simbol industrial al orașului într-o promenadă suspendată. „Am îndoieli că va reuși un asemenea proiect pe funicular. Ce facem pe funicular? Poate îmi spune și mie cineva ce poate face pe funicular. În toate zonele acestea turistice există parcuri de aventură care atrag foarte mulți tineri. Până facem noi pe funicular un astfel de proiect, este mult mai simplu și mult mai bine să creem un astfel de parc în zona Secu, chiar și la Km7, chiar și acolo putem să facem, acolo unde știm foarte bine că a rămas din administrația veche o zonă extrem de nefolosită, haideți să folosim toate aceste lucruri”, a adăugat candidatul PSD pentru Primăria Reșița.

(E)