Pentru un viitor mai bun, Berlişte continuă cu Nicolae Orăvicean

Cu o vastă experienţă în administraţia publică, după nenumăraţi ani petrecuţi în instituţiile centrale, după o pleiadă întreagă de proiecte scrise pentru care a obţinut importante fonduri europene, Nicolae Orăvicean a acceptat, în 2016, solicitarea Partidului Naţinal Liberal, dar, mai mult decât atât, a răspuns nevoilor cetăţenilor din Berlişte şi a fost de acord să preia o comună care, până în acel moment, părea undeva la capătul lumii şi asta pentru că dezinteresul şi lipsa de viziune au izolat pur şi simplu comuna de civilizaţie.

Nicolae Orăvicean a venit în primărie cu un braţ de proiecte ce urmăreau să aducă bunăstarea, să crească nivelul de trai şi calitatea vieţii în Berlişte, o comună cu oameni harnici, dar care, până în 2016, n-au avut inspiraţia să-şi aleagă conducătorii.

Orăvicean a inventariat, în primele luni de mandat, mai multe probleme şi neajunsuri decât şi-ar fi imaginat. Le-a pus în ordine, dar asta a necesitat timp, timp pierdut, aşa cum s-a-ntâmplat din 1990 încoace. Primarul liberal se înscrie pe lista edililor care au demonstrat în ultimii patru ani că se poate şi asta pentru că, în Berlişte, s-au schimbat multe în bine, dar lucrurile cu adevărat importante urmează ca de acum încolo să le facă mai frumoasă şi mai uşoară viaţa cetăţenilor.

Edilul-şef din Berlişte a acceptat să continue acest proces de modernizare al UAT-ului, în ciuda faptului că experienţa sa l-a recomandat mai multor ministere din Guvernul Orban. Aşadar, acesta candidează pentru un nou mandat şi lansează un avertisment pentru viitoarea conducere a Consiliului Judeţean, indiferent care va fi aceasta şi ce coloratură politică va avea – DJ 573 A:

„De mine nu vor scăpa! Nu mă las până când acest drum nu va fi asfaltat şi cetăţenii comunei pe care o conduc nu vor avea un acces civilizat spre locurile lor de muncă, spre şcolile în care învaţă elevii comunei, spre unităţile medicale, atunci când e cazul”.

(E).


/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/