Valentin Armașu, mesaj pentru alegători: „Vă propunem o administrație cu cifrele la vedere, cu o transparență totală și mai ales cu o mare dorință de a dezvolta Caraș-Severinul”

În ultima zi de campanie electorală, Valentin Armașu, candidatul PER la funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, are un mesaj pentru alegători. 

Liderul ecologiștilor propune cărășenilor un alt mod de a face administrație, sătul fiind de foloase necuvenite, de șpagă și de insistența cu care unii nu mai renunță la funcții. „Trecând peste aceste manifestări de lăcomie și de dorință acerbă de a fura din banul public, eu v-am propus și vă propun un alt mod de a face administrație locală. Cu cifrele la vedere, cu o transparență totală și, mai ales, cu o mare dorință de a dezvolta Caraș-Severinul. În mod normal, pe baza principiilor și legilor economice, administrative și, mai ales, cu un total respect față de mediu”, transmite Armașu.

Echipa ecologiștilor are ca țintă dezvoltarea comunităților, însă doar cu respectarea mediului. „Infrastructură, industrie, agricultură, turism, dezvoltarea tuturor acestora ar trebui să ne fie drept jurământ. Sunt convins că ne putem dezvolta într-un mediu curat, dar și dinamic din punct de vedere al progresului economico-social. Trebuie doar să ne pese. Să ne pese de zestrea ecologică, dar obligatoriu în consonanță cu grija pentru bunăstarea locuitorilor acestor meleaguri minunate”.

Așa cum spune și numele partidului din care face parte, Valentin Armașu prețuiește natura, considerând-o una dintre cele mai importante componente ale vieții. „Nimic din ființa noastră umană nu va rezista fără o aplecare plină de responsabilitate asupra naturii. Așadar, votați Partidul Ecologist Român la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin”.

„Sunt Valentin Armașu, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin și vă mulțumesc că sperați la o comunitate prosperă într-un mediu sănătos.

Votați PER 🌲🌲🌲 și succes Romeo Dunca🤝”, este mesajul președintelui PER Caraș-Severin.

(E)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/