Pentru „tocarea” garajelor din Reșița este nevoie de sute de mii de euro. Deocamdată banii nu există!

Scandalul declanșat de decizia Primăriei Reșița de a demola garajele din Micro I, situat în cartierul Lunca Bârzavei, pare să-și fi găsit rezolvarea. Chiar dacă în acest moment Primăria nu dispune de sumele necesare despăgubirii proprietarilor, edilul-șef al municipiului reședință de județ declară că aceștia își vor primi banii până la începutul anului viitor.

„Studiile de fezabilitate sunt finalizate, valorile de despăgubire pentru garajele ce urmează să se dărâme sunt la fel, finalizate. Trebuie precizat că acolo vorbim de sume mari de bani, câteva sute de mii de euro ca să «tocăm» toate acele construcții. Suma încă nu este bugetată și stăm și așteptăm. Cred că până încep lucrările la linia de tramvai, undeva în primăvara anului viitor, vom găsi resurse financiare.”, a ținut să precizeze Ioan Popa.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Reamintim că demolarea garajelor este necesară în vederea amenajării unei bretele rutiere care să traverseze Micro I de la Intim și până la ieșirea spre Strada Progresului, zona Victoria, pe care să fie redirecționat transportul rutier în momentul în care vor începe lucrările la infrastructura căii de rulare a tramvaiului.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/