Pentru pugiliștii reșițeni, drumul spre performanță trece prin Secu

Pugiliștii de la Clubul Sportiv Municipal Reșița au încheiat duminică stagiul de pregătire centralizată de la Secu. 15 sportivi pregătiți de antrenorii Gheorghe Radu și Adrian Mărcuț s-au aflat în cantonament timp de o săptămână.

Alexandru Bibiricea, Marian Ruță sau Daniel Anca sunt doar câteva dintre numele de care iubitorii sportului vor auzi și în 2016. Cei trei pugiliști se regăsesc și în ierarhia Direcției Județene pentru Sport și Tineret Caraș-Severin a celor mai buni sportivi cărășeni ai anului 2015. În timp ce Gheorghe Radu a pătruns în galeria selectă a antrenorilor de top din Caraș-Severin.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157663329752646″]
„Scopul cantonamentului a fost «încărcarea bateriilor», o pregătire fizică generală pentru ceea ce urmează. Am fost mulțumiți de condițiile de cazare și de masă de aici, de la Hotel Turist. Am putut desfășura o pregătire bună, aerul a fost foarte curat. Făcând un bilanț al anului 2015, pot spune că a fost un an bun, putea fi și mai bun. Am avut șapte medalii, dintre care două de aur, trei de argint și două de bronz. Urmează Cupa României de seniori, în februarie, unde sper ca Marian Ruță să fie surpriza pe care o aștept de mult“, a spus antrenorul Gheorghe Radu, aflat pe locul al treilea în clasamentul antrenorilor cărășeni ai anului 2015.

Încântați de pregătirea sportivilor sunt și directorul CSM Reșița, Rusalin Fîc, precum și triplul campion mondial la box, Francisc Vaștag.