Cătălin Hogea și-a făcut temele. Să vină banii pentru performerii județului! (VIDEO)

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin a dat publicității clasamentul celor mai buni sportivi cărășeni ai anului 2015. Despre premiere nu se poate vorbi deocamdată, pentru că nu există buget aprobat pentru așa ceva. Până atunci, sportivii și antrenorii rămân cu ierarhia și cu speranța că performanțele lor de peste an vor fi apreciate așa cum se cuvine și nu vor fi uitați sau premiați cu întârziere, în anonimat total.

Certat în trecut de șeful administrației județene, directorul DJST Caraș-Severin, Cătălin Hogea, spune că și-a făcut temele din timp, și a depus proiecte în decembrie 2015 și la Consiliul Județean, și la Primăria Reșița. „M-aș bucura ca în acest an Consiliul Județean să-și întoarcă fața și către noi și să ne sprijine, dacă nu cu întreaga sumă, măcar cu jumătate din suma solicitată. Mă uit la colegii de la Timiș, Alba, Gorj, Mehedinți. În Timiș este pentru al doilea an consecutiv când s-au alocat patru miliarde de lei vechi pentru premierea celor mai buni zece sportivi. Noi nu am solicitat nici măcar un sfert din suma alocată în județul Timiș. Dacă ei pot, cred că și noi putem, și Consiliul Județean poate face un efort, pentru a sprijini acești sportivi“, a spus Cătălin Hogea.

„Vremurile sunt din ce în ce mai grele. Nu avem un buget aprobat până la ora la care vorbim acum. Așteptăm să vedem ce buget ni se aprobă de la minister (Ministerul Tineretului și Sportului – n.r.). Din partea Primăriei Reșița avem aceeași deschidere, același sprijin, să sperăm că vom primi chiar mai mult“, a mai precizat directorul DJST Caraș-Severin.

Vezi mai jos declarația integrală a lui Cătălin Hogea.

YouTube video

CITEȘTE ȘI: Diana Mudrag și Marius Cocioran, sportivii anului 2015 în Caraș-Severin!