Pentru ce mai protestăm? Lugojenii, chemați la un protest pentru… Pizza Hut

protest pizza hut

Pandemia afectează, iar acest lucru se observă în ceea ce privește prioritățile lugojenilor, care par să se schimbe. Sătui de atâtea restricții și gâlceavă politică, oamenii vor să organizeze un protest pentru ca în orașul de pe Timiș să vină… Pizza Hut.

Pentru aceasta, un lugojean face apel la semenii săi să iasă în stradă și să-și ceară drepturile. Data de întâlnire a fost stabilită pe 25 noiembrie. „A venit momentul! Merităm și noi un Pizza Hut ca în est. Ne-am săturat de ZONA și Magnolia. Copiii noștri de ce să nu știe ce sunt cheesy bites? Părinții și bunicii noștri au luptat să ducă Lugojul pe culmile gloriei, dar recent, datorită clasei politice, am decăzut, dar suntem încă vii. Fac apel tuturor lugojenilor: hai să ne cerem drepturile! 25 noiembrie, ieșim în stradă! Ieșim să ne cerem drepturile! Ieșim pentru că merităm un Pizza Hut în Lugoj!”, a scris pe Facebook S.D., inițiatorul revoltei.

Bineînțeles, reacțiile au apărut imediat, iar comentariile au fost presărate cu ironii, în timp ce unele sunt chiar de-a dreptul serioase ori nedumerite.

leader board 728 x 90 px

„Lugojenii își doresc un singur lucru în țara asta și da, este Pizza Hut. Străbunica mea, înainte să moară, m-a ținut de mână și mi-a zis că regretă că nu a apucat să vadă un Pizza Hut în Lugoj… Sunt lugojean și de când eram mic mi-am dorit un Pizza Hut în Lugoj. Sunt convins că străbunica mea ar fi fost mândră că lugojenii puternici să lupte pentru drepturile lor și să construiască Pizza Hut-ul lugojean”, i-a transmis zeflemitor un cetățean. În timp ce unii erau persiflatori, alții încercau să-l convingă pe nemulțumit că orașul are destule pizzerii cu sortimente variate, la prețuri mai mici decât Pizza Hut.

„Cu ce este mai bună Pizza Hut? Ingredientele sunt aproape la fel ca și la alte pizzerii, iar prețul este dublu”, a argumentat o lugojeancă. Alții au încercat să îi explice protestatarului că Pizza Hut este o afacere și nu se poate cere drepturi.

„Da, viitorul sună bine. Glumesc, este trist. Doar că existăm și ne-am trezit că avem drepturi, și încă ce drepturi! Copile, Pizza Hut este o afacere, dacă există piață, va veni și în Lugoj. Și există și opțiunea de franciză, îți trebuie doar vreo 230.000 de euro și poți să deschizi Pizza Hut.”, i-a explicat un alt lugojean.

Malcontentul a încercat să lămurească neajunsul său, spunând că mesajul lui este unul criptic și nu neapărat că își dorește un restaurant Pizza Hut.

„Mesajul meu este încriptat, deoarece nu poate fi făcut public, dar în mod evident nimeni nu se referă la franciza Pizza Hut. Cu toate astea, am convingerea că grupul restrâns căruia îi era adresat mesajul, a înțeles cu exactitate scopul meu”, a clarificat promotorul revoltei Pizza Hut.