Pensionarii din Reșița, invitați să-și ridice tichetele de călătorie

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Vești bune pentru pensionarii din Reșița! Din această lună, tichetele de călătorie se acordă mai multor vârstnici după ce consilierii locali au decis să majoreze plafonul veniturilor la 800 de lei, așa cum era în urmă cu un an.

Începând de mâine, toți pensionarii din Reșița care au venituri totale de maximum 800 de lei sunt așteptați la sediul Direcției de Asistență Socială pentru a-și ridica tichetele sau legitimația de călătorie. Dacă în prima jumătate a anului aveau drept gratuit de a călători doar cei care au venituri totale de 600 de lei, adică puțin peste 1.100 de persoane, numărul lor va crește semnificativ după noua decizie a forului local. Așadar, fiecare persoană va primi 96 tichete de călătorie, respectiv 16 tichete de călătorie/lună.

Tichetele se eliberează în perioada 6 – 23 iunie, în funcție de inițiala numelui, după cum urmează:

  • A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L în perioada 6 – 14 iunie
  • M, N, O, P, R, S,T, U, V, Z în perioada 15 – 23 iunie

Pensionarii au obligația de a se prezenta personal cu actul de identitate (original și copie xerox), cuponul de pensie aferent lunii mai 2017 (original și copie xerox) și poză tip buletin actualizată (pentru legitimație).

promovare banner maxagro Muzeul TM

Ghișeele Direcției de Asistență Socială sunt deschise de luni până joi între orele 8.00 – 16.00, iar vineri între orele 8.00 – 12.00.

CITEȘTE ȘI: După proteste și huiduieli, Nelu Popa se întoarce la subvențiile lui Stepanescu!

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/