Pensionarii din Caransebeș știu să petreacă! Distracție fără margini la cel mai așteptat eveniment din an!

Peste 200 de pensionari au petrecut revelionul la cantina Primăriei Caransebeș, o acțiune pe care CARP Caransebeș o organizează de 20 de ani.

Președinta asociației, Paraschiva Radu, ne-a precizat că, deși oamenii sunt în vârstă și la cumpăna dintre ani aleg să rămână acasă cu nepoții, ei abia așteaptă revelionul lor pentru că aici știu sigur că se distrează în ritmul lor.

La acțiune a participat și primarul Felix Borcean, pentru prima dată în această calitate și ne-a declarat că are tot respectul pentru caransebeșenii care au știut cum să conviețuiască atâta amar de vreme, ba mai mult, cum știu să se distreze la vârsta lor. Edilul urbei de pe Timiș și Sebeș le-a urat viață lungă și frumoasă alături de familii, să-și vadă nepoții mari și realizați.

Președinta Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor a dorit să precizeze că, pentru organizarea petrecerii, Primăria a pus la dispoziție, ca de fiecare dată, sala. iar pensionarii au plătit un meniu de 40 de lei de persoană, care a inclus și muzica oferită de Ansamblul „Doina Banatului”, condus de Florin Bojin.