Primăria Caransebeș se modernizează. Două servicii acceptă plata cu cardul

explo 1000x200

Caransebeșenii care doresc să nu mai poarte bani cash în portofel pot plăti taxele și impozitele locale cu cardul bancar. La Serviciul Impozite și Taxe și la Serviciul Public Comunitar Local de Evidența Persoanelor au fost instalate dispozitive POS.

„Dorim să anunțăm cetățenii Caransebeșului că la Serviciul Taxe și Impozite plata se poate face și cardul, de astăzi fiind instalat un POS. Reamintesc că de o perioadă bună de timp se pot realiza și plăți online, am avut astfel de plăți chiar și din străinătate, Franța, Olanda, Germania, spre exemplu. De asemenea, și la Evidența Persoanelor a fost instalat un POS, pentru plata unor taxe ce țin de acest serviciu, gen cărți de identitate sau alte acte necesare cetățenilor din municipiul nostru”, a precizat primarul Felix Borcean.

Cetățeanul vine cu cardul bancar, care se introduce în POS, se apasă tasta verde, apoi tasta F1, adică vânzare, se introduce suma și codul, după care se emite bonul fiscal. Sistemul devine funcțional miercuri, 25 ianuarie.

banner 970 x 250