Pelici se teme de Metalul lui Pană!

Rosso-nerii au fost călcaţi în picioare la debutul în actuala stagiune a Ligii a II-a de fotbal, chiar pe propriul teren, dar nici CSM-ul lui Alex Pelici nu s-a mişcat grozav la Caransebeş, cel puţin nu în repriza a doua, motiv pentru care vâlcenii se tem de confruntarea de sâmbătă.

După 0-5 acasă cu Olimpia Satu Mare şi cu doi jucători excluşi din lot, Manole şi Liuba, Metalul se va deplasa sâmbătă la Vâlcea, echipă care nu a debutat nici ea grozav, fiind învinsă cu 3-1 la Caransebeş, deşi condusese la pauză. Foarte dezamăgit după eşecul din Valea Domanului, antrenorul Marian Pană a lăsat să se înţeleagă faptul că are şi nu prea încredere în elevii săi. „Putem câştiga la Vâlcea fără probleme dacă ne vedem de treaba noastră şi jucăm. Dacă nu, acolo s-ar putea să luăm şi mai multe”, a afirmat tehnicianul. Totul pare să fie pus pe atitudinea jucătorilor, iar în vestiar atmosfera nu e deloc cea mai bună, mai ales după ce Manole şi Liuba au fost lăsaţi pe tuşă. Ce-i drept, ca urmare a atitudinii lor greu de înţeles şi acceptat.

Alex Pelici cunoaşte destul de bine ceea ce se întâmplă la Reşiţa, dar cu toate astea anticipează un meci deloc simplu pentru echipa sa. Sau poate că doreşte să menţină un anumit nivel de concentrare în sânul echipei. „Vom avea un meci foarte greu cu Reșița, pentru că toate meciurile se dovedesc a fi grele și niciunul nu e câștigat dinainte”, e convins antrenorul CSM-ului.

Comments

  1. pronosportist says:

    Pariaţi în continuare şi veţi câştiga din nou! Primul galben Xulescu, primul roşu Ylescu, primul gol Zetulescu…..