Pelici aproape a definitivat lotul Ripensiei. Victorie la limită pe final de cantonament

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Ripensia a fost vizibil obosită la amicalul jucat  la finalul cantonamentului. După 8-0 cu Topolovățu Mare, roș-galbenii s-au impus cu 1-0 în fața echipei de Liga 4, Dudeștii Noi. Alexandru Pelici a păstrat doar doi jucători dintre cei veniți să dea probe.

Roș-galbenii au fost împărțiți în două echipe pentru cele două reprize. Au fost menajați portarii Dobre și Păduraru, utilizați la primul amical, dar și Tînc și Stoi, accidentați, sau Voinea, învoit. Ripensia a câștigat prin golul lui Golda. După cel de-al doilea amical, Pelici a renunțat, dintre jucătorii aflați în teste, la Boldea, Grigore și portarul Marinoiu, pe care clubul dorea inițial să-l țină. A rămas portarul Haralambie Mociu, dar și mijlocașul Nafi Iseini. Mai trebuie spus că George Monea a devenit definitiv jucătorul Ripensiei, după ce a fost cedat de Hermannstadt.

Mulțumit după cantonament, Pelici așteaptă jucători consacrați!

Antrenorul Ripensiei încă așteaptă întăriri pentru noua ediție de campionat. „Trebuie să ne învingem pe noi, să trecem peste starea de oboseală și să jucăm într-un ritm de joc bun, ca să putem să scoatem rezultate. Oboseala s-a văzut în primul rând la faza de finalizare. Acolo am păcătuit, pentru că putea să fie scorul mult mai mare. A fost o pregătire bună și sperăm ca aceste lucruri să se vadă și în campionat. Această pregătire trebuie să ne ajute, să fim echipa care să poată să alerge, să muncească, să facem un grup harnic, pentru că ne așteaptă un campionat foarte greu. Sper să mai apară unul-doi jucători și apoi vom trage linie”, a declarat antrenorul timișorean.

Miercuri, de la ora 18, Ripensia va juca la Timișoara un amical cu CSM Reșița.