Pedofilii gay din Reșița au fost condamnați! Unul dintre ei, în Primărie sau la dispoziția directorului AJOFM, Caius Isac!

Costel Radu, vechea cunoștință a oamenilor legii, și Ştefan Ion Stasznyi și-au aflat pedepsele după ce procurorii au demonstrat apucăturile lor bolnave! Mai exact, orgiile sexuale cu minori!

Eliberat condiționat din pușcărie după ce a fost închis pentru că a exploatat sexual mai mulți băieți din centrul de plasament „Speranța”, Costel Radu nu și-a putut potoli poftele sălbatice și a trecut din nou la acțiune. De data asta, împreună un individ care a făcut la rândul său pasiune pentru băieți. Procurorii au identificat patru minori pe care Radu i-a băgat în dormitor, dar numărul celor care i-au satisfăcut straniile plăceri sexuale ar putea fi chiar mai mare.

Costel Radu a fost găsit vinovat de Tribunalul Caraș-Severin pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori, acte sexuale cu minori și pornografie infantilă la pedeapsa rezultantă de 15 ani şi patru luni închisoare. La aceasta se adaugă restul de 381 de zile rămas neexecutat din pedeapsa anterioară de 4 ani închisoare aplicată în 2012! Instanța l-a condamnat și pe Ştefan Ion Stasznyi la doi ani şi patru luni închisoare. Cu suspendare însă sub supraveghere, pe durata termenului de încercare de trei ani. Tribunalul Caraș-Severin l-a obligat totodată ca, pe durata termenului de supraveghere, să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Reşiţa sau AJOFM, pe o perioadă de 60 de zile.

CITEȘTE ȘI:

Pedofil prins în flagrant delict! Costel Radu a lovit din nou!