Pe Valea Cenchii se simte miros de gaz! Felix Borcean: „Cu indulgență, va mai dura 1 an!”

Veste bună pentru caransebeșenii din zonele Valea Cenchii, Teiuș și Gară! Deși procedura este greoaie, gazul se va introduce în aceste cartiere.

Asigurări în acest sens dă primarul municipiului, Felix Borcean, care spune că investiția merge mai departe: „Gazul din Teiuș, Valea Cenchii, Gară, un proiect demarat acum doi ani, abia zilele acestea este finalizat în partea scriptică. Urmează finanțarea, licitația și execuția. Cu indulgență, va mai dura un an.”, spune edilul urbei.


Felix Borcean va expune rezultatele acestei prime etape în ședința de Consiliu Local din 30 iulie, care va avea loc de la ora 12.00. Pe ordinea de zi se regăsește și o nouă rectificare bugetară, cu referire la lista de investitii și a bugetului centralizat al instituţiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii. Va fi supus atenției consilierilor și proiectul tehnic, caietul de sarcini, documentația tehnică în vederea primirii autorizației pentru consolidarea planșeului de la Colegiul Național Traian Doda (sala Limba și literatura română), la propunerea primarului Felix Borcean și la solicitarea conducerii unității școlare.

Tot cu această ocazie, locurile de joacă vor fi transmise în administrarea Serviciului Public Întreţinere și Reabilitare Caransebeș, în vederea gestionării, întreținerii, reparării și exploatării.