Pe strada lui Popovici, din Dumbrăvița, Dunca a ajuns la ANAF! Nu și la arhitectul-șef!

Președintele PMP Caraș-Severin e proprietarul unei străzi din comuna timișeană Dumbrăvița, primind o mână de ajutor chiar de la omul de încredere al lui Romeo Dunca!

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin nu-l scapă din ochi pe Ionuț Popovici, omul care îl face praf în aproape fiecare ședință și-i urmărește fiecare mișcare, doar, doar îi va închide gura cu ceva. Și a găsit că ANAF l-ar fi îmbogățit pe liderul PMP făcându-l proprietar al unei străzi din comuna bogaților, Dumbrăvița. Cum e posibil ca o stradă din Dumbrăvița, de 5.000 metri pătrați, asfaltată și cu toate utilitățile pe ea, să fie preluată de ANAF în contul unei datorii de zeci de mii de lei, pentru ca mai apoi să ajungă pe 4.311 lei exact la Ionuț Popovici?! (…) El dorește să intabuleze direct dreptul de servitute pentru toți cei care vor avea nevoie de acces pe strada lui. Adică pe Strada Crișurilor…”, a întrebat Romeo Dunca.

1000x200 dacus 02

Cum e posibil a povestit chiar proprietarul, Ionuț Popovici, la Express Live: „Tot ce s-a întâmplat, s-a întâmplat exclusiv din vina Primăriei Dumbrăvița. ANAF a scos la licitație o proprietate pe care am cumpărat-o eu, a fost o licitație publică. Primăria Dumbrăvița ar fi avut preemțiune. Ca o persoană privată să ajungă proprietara unui drum numai în România se poate așa ceva. Arhitectul Primăriei Dumbrăvița la acea dată, care trebuia să știe patrimoniul local, era actualul arhitect al județului Caraș-Severin, adus prin transfer de către Romeo Dunca. S-a ofertat acest drum către Primărie gratuit, iar Primăria a refuzat. Ba, mai mult, Primăria l-a și asfaltat, a făcut și trotuare, și rigole! L-am cumpărat la un preț foarte mic, solicitat de către ANAF, nu de mine!”

publicitate si promovare online banner maxagro