„Pe Romeo Dunca nu îl bate nimeni!”

romeo raduta il anun ta pe romeo dunca drept castigator in 2024
banner publicitar

Liberalii din Caraș-Severin sunt ferm convinși că Romeo Dunca va câștiga în 2024 un nou mandat de președinte al Consiliului Județean, indiferent dacă PSD va intra în luptă cu Silviu Hurduzeu sau cu oricare alt candidat!

Romeo Răduță, primarul PNL al comunei Băuțar, e tare supărat că liberalii au pierdut majoritatea în Consiliul Județean Caraș-Severin după ce trei dintre ei s-au alăturat opoziției, dar are în continuare mare încredere în președintele Romeo Dunca. Edilul admite că șeful CJ are încă destule lacune în materie de administrație publică și de politică, dar spune că bunele lui intenții sunt mai importante decât stângăciile arătate până acum. „Se va acomoda, iar îi situația asta, în care a pierdut majoritatea, va învăța. Gândiți-vă că este la primul mandat, el nu a făcut politică niciodată, eu fac politică din 2000, de la Revoluție. Este greu după trei ani de politică, politica nu are nimic de-a face cu mediul privat. Acolo, la privat, ai bătut palma și gata. În politică, astăzi vorbești una și mâine alta, dar eu zic că este pe drumul cel bun și Dunca, și Consiliul Județean!”, a comentat Romeo Răduță pentru expressdebanat.ro.

Sondajele de opinie îi liniștesc pe liberalii cărășeni, unde Romeo Dunca ar fi plasat mai bine decât se așteptau aceștia. În plus, sunt conectați și la tot ce se întâmplă în organizația județeană PSD. Deși Silviu Hurduzeu a fost anunțat deja drept candidatul formațiunii pentru șefia Consiliului Județean, liberalii nu exclud ca în final Luca Mălăiescu, primarul de Oțelu Roșu, să intre în competiția electorală.

„Romeo Dunca va mai candida pentru un mandat, va câștiga! Nu îl bate nimeni, nu îl bate nici ultima propunere a PSD-ului! Nu are nicio șansă! Este amicul nostru de pe Vale, dar nu poate să îl bată pe Dunca! Dunca e prea bine poziționat!”, a conchis primarul comunei Băuțar.