Pe noul gazon din Valea Domanului nu joacă banii celei mai bogate echipe din Liga 2!

În vestiarul rosso-nerilor emoţiile sunt constructive! Aşteptarea e pe sfârşite, iar elevii lui Alex Pelici sunt concentraţi pe primul examen oficial al noului sezon. Preşedintele Cristian Bobar cere echipei curaj şi atitudine înaintea meciului cu Petrolul, una dintre fruntaşele campionatului trecut.

„Lupii Galbeni” vin la Reşiţa cu un singur obiectiv: să recupereze cele trei puncte pierdute săptămâna trecută, pe teren propriu, în faţa Farului Constanţa. Evident, şi CSM Reşiţa vrea trei puncte, ceea ce creează premisele unui duel spectaculos şi foarte intens. Din păcate, al 12-lea jucător nu va fi în tribună, dar CSM Reşiţa va juca pentru suporteri, care aşteaptă ca fidelitatea să le fie răsplătită prin rezultate.

„Este un meci foarte important, cu o echipă care vine clar după puncte. Am văzut și declarația antrenorului Viorel Moldovan, nu-și mai permit să piardă puncte. Noi bineînțeles că nu vrem să le dăm, așa că o să fie un meci interesant, cu o echipă care, probabil, are cel mai mare buget din Liga a II-a. Viorel Moldovan și-a dorit foarte mult jucători din Liga I, dar nu i-a putut aduce. Deși au un buget de două ori mai mare decât noi, nu banii joacă. Noi suntem pregătiți și am constatat că avem mulți suporteri alături de noi, atât din oraș, cât și din județ. Au cumpărat foarte multe carduri de fidelitate, tricouri, materiale promoționale. S-au comercializat câteva sute. Ei sunt alături de noi, chiar dacă nu se pot afla în tribune. Pierdem foarte mult că nu-i putem avea în incinta stadionului, dar sperăm să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor. Le-am transmis jucătorilor să fie curajoși și să aibă atitudine, pentru că o să avem un meci frumos. Joi,  fotbaliştii noştri au efectuat testele, așteptăm rezultatele. După aceasta, echipa va intra în cantonament la stadion. La fiecare testare există emoții, deoarece nu ne dorim să avem probleme. Avem nevoie de întreg lotul să fie valid. Toți jucătorii sunt sănătoși, apți pentru acest joc cu Petrolul Ploiești. La meci există un protocol anti-COVID care trebuie respectat, fiecare răspunde pentru ceea ce face. Gazonul este unul de Liga I, putem juca un fotbal frumos, toate condițiile sunt asigurate. Este un meci greu, cu presiune, pentru că Petrolul Ploiești vine după puncte la Reșița”, a spus Cristi Bobar.

leader board 728 x 90 px

Întâlnirea CSM Reşiţa – Petrolul Ploieşti, joc care contează pentru etapa a doua a Ligii secunde, se va disputa duminică, de la ora 13.00, cu porţile închise.

În aceeaşi rundă mai sunt programate partidele:

Rapid Bucureşti – Pandurii Târgu Jiu 2-1

Turris Oltul Turnu Măgurele – Metaloglobus București 0-0

Concordia Chiajna – Unirea Slobozia

CS Mioveni – SCM Gloria Buzău

Universitatea Cluj – ASU Politehnica Timișoara

Farul Constanța – Aerostar Bacău

FK Csikszereda – U Craiova 1948 SA 1-1

Dunărea Călărași – Fotbal Comuna Recea

Viitorul Pandurii Târgu Jiu – CSM Slatina

Ripensia Timișoara stă în această etapă.