Debut bun de meci, debut complet ratat de campionat!

CSM Reșița a pierdut rușinos, 0-4 (0-2), primul joc oficial al noului sezon, chiar pe teren propriu, în fața Petrolului Ploiești, meci din etapa a doua a Ligii 2 de fotbal.

Rosso-nerii au existat maximum 10, poate 15 minute pe „masa de biliard” din Valea Domanului, timp în care și-au și creat două ocazii importante de gol. Apoi, lupii galbeni au preluat inițiativa și i-au înghesuit pe elevii lui Alex Pelici în propria jumătate de teren, de unde au mai ieșit doar sporadic. Petrolul a deschis scorul prin Ekollo, în minutul 36, după ce Cobrea a scăpat o minge ușoară printre picioare. Până la pauză s-a făcut 0-2, Bratu dovedindu-se prea bun pentru defensiva reșițeană.

La CSM nu s-a schimbat nimic în partea secundă. Aceeași lipsă de reacție, același joc lent, de-a latul terenului și fără vlagă. Perfect pentru un adversar care a venit să-și refacă moralul după eșecul din prima etapă. Vajushi a făcut 0-3 la doar cinci minute de la reluarea jocului, iar Roige a sprintat un minut main târziu pe bulevardul din Valea Domanului, l-a driblat și pe portarul Cobrea și a stabilit scorul final: 0-4. Bun și-așa, pentru că putea fi chiar mai rău. Lupii n-au mai mușcat pe final, deși au fost un permanent pericol la poarta reșițeană. Ar mai fi de notat că Astafei și-a bătut joc de un penalty primit, ce-i drept, ușor de CSM.

leader board 728 x 90 px

O înfrângere usturătoare, nu o dramă, dar un rezultat și un joc care anunță încă un sezon cu mari emoții pentru microbiștii reșițeni.