Pe DJ 608, Emiliano Vest lucrează bine! Condiții excelente, un drum la cel mai înalt standard către civilizație!

popa dunca vela

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin nu mai exercită presiuni asupra constructorului care execută lucrările de modernizare a Drumului Județean 608 Teregova – Cornereva pentru a rezilia contractul! E absolut fascinat de calitatea asfaltului turnat!

Însoțit de senatorul Marcel Vela și secretarul de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Ovidiu Cîmpean, Romeo Dunca a inspectat din nou în teren lucrările pentru care a obținut finanțare fostul președinte CJ, Silviu Hurduzeu. S-a declarat de-a dreptul încântat. Atât de ritmul în care se lucrează, cât și de calitatea lucrărilor executate. Pe DJ 608 lucrează firma Emiliano Vest, condusă de Mihaela Bejeriță, cea căruia la câteva luni după ce s-a instalat în fotoliul de președinte Romeo Dunca îi cerea să renunțe la contract, să-l rezilieze deoarece firma de la Caransebeș nu ar fi în stare să ducă la bun sfârșit și în termenul stabilit o lucrare de așa amploare. Acum, Dunca s-a sucit, recunoaște că totul e ca la carte. Dar asta datorită lui! Presiunilor pe care le-a făcut! „Am ales să vedem un șantier în lucru fără să anunțăm constructorul. Creșterile de prețuri afectează toate proiectele în derulare, dar am găsit la această lucrare economie de 10 milioane de lei! Această firmă lucrează foarte bine pe acest tronson pentru că am focusat presiunea asupra acestei societăți comerciale. Culpa când lucrurile nu au mers bine nu a fost tot timpul a constructorului. Acest constructor face treabă bună pe acest sector de drum. Ca să poată fi exigent aici, constructorul a abandonat alte șantiere. A lăsat alte șantiere fără acoperire. Nu sunt ok nici ei, dar îi îndreptăm, intenția noastră e să avem grijă de toți constructorii, fie ei buni sau răi. Încercăm să-i aducem pe linia bună. Pe 608, Emiliano Vest lucrează bine!”, a comentat președintele Consiliului Județean.

Venit în Caraș-Severin pentru a inspecta mai multe lucrări de investiții derulate de Consiliul Județean și Primăria Reșița din fonduri europene, secretarul de stat Cîmpean a subliniat la rândul său că Romeo Dunca s-a implicat profund pentru a se asigura de calitatea lucrărilor, dar și pentru reducerea costurilor. „Reușește să țină sub control costurile. Am văzut un ritm bun al lucrărilor atât la linia de tramvai din Reșița, cât și la drumul județean vizitat.”, a declarat reprezentantul Guvernului.

La rândul său, senatorul Marcel Vela a avut numai cuvinte de laudă la adresa firmei Emiliano Vest. „Am fost și eu pe teren la investiția care leagă Teregova de Cornereva, pe DJ 608, și vreau să-l felicit pe președintele Dunca pentru felul în care s-a implicat. Acest drum va deschide potențialul turistic al lacului de la Rusca Teregova. Din acest weekend se poate merge la lacul de la Rusca în condiții excelente, pe un drum la cel mai înalt standard. Cele două localități au intrat într-o perioadă a civilizației și perspectivelor de dezvoltare economică! Vreau să felicit constructorul!”