Fără bănci rupte sau gazon neîngrijit! Stadionul de rugby din Timișoara intră în reparații

stadion rugby1

Sportivii nu vor mai găsi la stadionul de rugby din Timișoara bănci rupte sau gazon neîngrijit. Primăria anunță că a găsit o firmă care să înceapă o serie de lucrări de reparații. Investițiile se ridică la peste 300.000 lei.

Primăria Timișoara anunță că stadionul de rugby intră în reparații. Asta după ce instituția a finalizat licitația pentru întreținerea arenei.

Mai precis, a fost semnat acordul cadru și primul contract subsecvent pe șase luni pentru servicii de întreținere a terenurilor de sport cu suprafață de iarbă naturală și a zonelor verzi limitrofe acestora, din incinta Stadionului de rugby ”Gheorghe Rășcanu”.

Creăm condiții de calitate pentru sportul timișorean și sper să putem urmări, în continuare, realizările echipei orașului nostru de rugby pe plan național și local. Avem în atenția noastră atât sportul de performanță cât și cel de masă și vrem să putem asigura echipele noastre care performează că nu vor mai avea bănci rupte sau gazon neîngrijit. Cu fiecare investiție de acest tip, ne apropiem de Timișoara pe care o dorim, Timișoara care prețuiește sportul”, a afirmat Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

Firma care va realiza lucrările este Barierra System SRL. Valoarea contractului se ridică la aproape 320.000 lei, cu TVA inclus, iar durata acestuia este de un an.