Pe cont propriu, în război cu lumea interlopă! Procurorii au închis ochii!

George Bucurică, fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, avertizează! La Oravița, organele de cercetare penală sunt amenințate cu acte de violență, dar nimeni nu se deranjează să ia măsuri!

Acuzațiile care s-au formulat recent la adresa procurorului și catalogate de acesta drept niște calomnii au adus din nou în discuție mai multe întâmplări care i-au avut ca protagoniști pe oamenii legii. Chiar pe magistratul Bucurică și pe polițiștii orăvițeni de la Judiciar! „De-a lungul timpului, în cei opt ani de când sunt la Oravița, evenimentele de natură violentă au fost multe. La momentul potrivit o să prezint aceste elemente de violență, elemente care au rămas, din păcate, fără niciun fel de răspuns din partea autorităților care erau competente să ia măsuri. Nu numai persoana mea a fost expusă, ci și alte persoane. Din punctul meu de vedere, situațiile de natură violentă prin care atât eu, cât și alte organe de poliție judiciară au trecut exced cadrului normal în care relațiile dintr-o societate trebuie să se desfășoare”, a declarat George Bucurică într-un interviu acordat pentru Express de Banat.

CITEȘTE ȘI:

Lumea interlopă orăvițeană plănuia la un moment dat o corecție fizică pentru magistrat, iar mai mulți polițiști și-au găsit autoturismele avariate. Iar incidentele de acest gen sunt mult mai multe. „Sunt mai multe grupuri infracționale care au fost investigate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița. O mare parte din ele sunt deja în fața judecătorilor, o parte a membrilor acestora au fost deja condamnați. Și sunt grupuri infracționale care se află în investigare în anumite dosare aflate pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița”, a spus procurorul Bucurică pentru expressdebanat.ro, prezentând una din variantele pentru care s-ar dori înlăturarea sa.