Pe ce mai aruncă Primăria Timișoara banii: instalație de climatizare de zeci de mii de euro

centru de proiecte

Primăria Timișoara intenționează să aloce o sumă uriașă pentru confortul angajaților Centrului de Proiecte, înființat de noua conducere. Astfel, instituția vrea să cumpere o instalație de climatizare pentru care este dispusă să plătească 60.000 de euro.

Centrul de Proiecte al Primăriei Timișoara, înființat de noua conducere a instituției cu scopul de a acorda finanțări nerambursabile pentru inițiative din diverse domenii, își are sediul într-o clădire aflată pe str. Vasile Alecsandri, nr. 1. Este vorba de un imobil aflat în centrul Timișoarei, pe strada care leagă Piața Libertății de Piața Unirii, care a fost reabilitat de fosta administrație după trei ani de lucrări, în urma unei investiții de 1,5 milioane de euro.

Iată că acum Primăria Timișoara vrea să aloce o nouă sumă de bani pentru a mai realiza o investiție în această clădire. De data aceasta, pentru confortul angajaților Centrului de Proiecte. Astfel, municipalitatea timișoreană a lansat, recent, o licitație publică în vederea realizării unei instalații de climatizare la clădirea care adăpostește sediul Centrului de Proiecte.

Furnizorul se obligă să furnizeze, să monteze și să pună în funcțiune următoarele produse: unități exterioare putere de răcire 106 Kw, putere de încălzire 110 Kw – 1 bucată; unități interioare tip parapet 18000 BTU – patru bucăți; unități interioare tip casetă 18000 BTU – 14 bucăți: telecomandă cu fir – 14 bucăți: telecomandă centrală cu monitorizare consum curent electric – 1 bucată; distribuitoare VRF- 19 bucăți; traseu frigorific și accesorii 240 ml; freon R 410A – 45 kg”, scrie în anunțul de participare la licitație. Instalația de climatizare ar trebui să fie pusă în funcțiune în termen de cinci zile de la semnarea contractului.

Valoarea estimată a contractului se ridică la aproape 64.000 euro, cu TVA inclus, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 12 octombrie, la ora 15.00.