Pe ce mai aruncă Primăria Timișoara banii: instalație de climatizare de zeci de mii de euro

centru de proiecte

Primăria Timișoara intenționează să aloce o sumă uriașă pentru confortul angajaților Centrului de Proiecte, înființat de noua conducere. Astfel, instituția vrea să cumpere o instalație de climatizare pentru care este dispusă să plătească 60.000 de euro.

Centrul de Proiecte al Primăriei Timișoara, înființat de noua conducere a instituției cu scopul de a acorda finanțări nerambursabile pentru inițiative din diverse domenii, își are sediul într-o clădire aflată pe str. Vasile Alecsandri, nr. 1. Este vorba de un imobil aflat în centrul Timișoarei, pe strada care leagă Piața Libertății de Piața Unirii, care a fost reabilitat de fosta administrație după trei ani de lucrări, în urma unei investiții de 1,5 milioane de euro.

Iată că acum Primăria Timișoara vrea să aloce o nouă sumă de bani pentru a mai realiza o investiție în această clădire. De data aceasta, pentru confortul angajaților Centrului de Proiecte. Astfel, municipalitatea timișoreană a lansat, recent, o licitație publică în vederea realizării unei instalații de climatizare la clădirea care adăpostește sediul Centrului de Proiecte.

leader board 728 x 90 px

Furnizorul se obligă să furnizeze, să monteze și să pună în funcțiune următoarele produse: unități exterioare putere de răcire 106 Kw, putere de încălzire 110 Kw – 1 bucată; unități interioare tip parapet 18000 BTU – patru bucăți; unități interioare tip casetă 18000 BTU – 14 bucăți: telecomandă cu fir – 14 bucăți: telecomandă centrală cu monitorizare consum curent electric – 1 bucată; distribuitoare VRF- 19 bucăți; traseu frigorific și accesorii 240 ml; freon R 410A – 45 kg”, scrie în anunțul de participare la licitație. Instalația de climatizare ar trebui să fie pusă în funcțiune în termen de cinci zile de la semnarea contractului.

Valoarea estimată a contractului se ridică la aproape 64.000 euro, cu TVA inclus, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 12 octombrie, la ora 15.00.