Pe altă dată Gugulan Rock! Coronavirus a „răpus” încă un festival

Frică de temutul COVID 19, grija pentru cei dragi și timpul prea scurt pentru organizare a făcut ca și mult așteptatul festival de rock al gugulanilor să își închidă porțile pentru acest an. Te lăsăm în urmă 2020, dar revenim în forță în 2021!

Mii de iubitori ai muzicii rock au rămas dezamăgiți la aflarea veștii că „Gugulan Rock Open Air” a fost anulat. „Triști, resemnați, dar perfect conștienți de situația actuală, care ar putea provoca mai multe pierderi în cazul în care festivalul s-ar fi ținut”, spune Cosmin Mihuța, unul dintre organizatori.

Ediția cu numărul 7 avea deja line up-ul pregătit cu nume sonore din lumea rockului, atât din țară cât și din străinătate. Artiști din țări precum Finlanda, Serbia sau Polonia, dar și din România urmau să facă show de zile mari pe scena festivalului, programat să se desfășoare pe parcursul a trei zile și cu mii de participanți la fel ca și în edițiile anterioare. În urma discuțiilor purtate cu artiștii, organizatorii au primit promisiuni din partea acestora ca vor fi reveni la festival cu toții, în aceeași formulă, exact cum ar fi trebuit să fie în acest an.

„Wolfheart din Finlanda, SeeZoon din Austria, Aether din Polonia, Luna Amară, Nemesis din Serbia, sunt doar câteva dintre numele, ce urmau să ne bucure cu prezența. Aveam un lin-up format din 10 trupe, dar vestea bună este că, în principiu, dacă totul va fi bine, ne vom reuni la anul. Am fi riscat prea mult acum, mai ales că și artiștii, mulți sunt din străinătate și nu putem ști ce măsuri de siguranță ar fi suferit modificări până în luna august, pentru când era programat festivalul. Prin urmare, cu părere de rău, dar încrezători în viitor, anunțăm oficial că Festivalul Gugulan Rock Open Air Caransebeș din 14-16.08.2020 nu va avea loc datorită conjuncturii internaționale prin care trecem cu toții. Cei care au achiziționat bilete online au posibilitatea solicitării returnării banilor sau păstrarea lor pentru eventualul eveniment din 2021. Până la următoarea întrevedere, rămâneți sănătoși cu Rock-ul în suflet!”, a completat Cosmin Mihuța.