Pe 4 august, The Voice vine la Reșița! Nu rata întâlnirea cu un vocalist de Grammy!

gregory porter

Gregory Porter, una din cele mai importante voci ale jazzului mondial, concertează la Reșița în primele zile ale lunii august. Vino să-l asculți live pe artistul american câștigător a două premii Grammy.

Luna august le aduce reșițenilor și nu numai o întâlnire de neuitat cu artistul internațional  Gregory Porter. Pe 4 august, de la ora 20.00, în Centrul Civic al Reșiței vor răsuna celebrele love songs (n.r. – cântece de dragoste) care l-au făcut pe artist atât de iubit în toată lumea.

Cunoscut drept The Voice (n.r. – Vocea), Gregory Porter este un artist de mare ținută care a împărțit scenele cu mari muzicieni ai jazzului internațional, precum Wynton Marsalis, Diane Reeves, Kenny Barron, Van Morrison, Nicola Conte, actorul Jeff Goldblum, Jamie Cullum, dj Claptone, Stevie Wonder, Disclosure, Annie Lenox etc. Recent, acesta a marcat debutul Jubileului de Platină pentru Regina Elisabeta a II-a, evenimentul anului în Marea Britanie.

Stabilit în Brooklyn, cântărețul american primește prima nominalizare la Premiile Grammy pentru Best Jazz Vocal Album, cu albumul său de debut – „Water”/Motema Music/2010.

Următorul album, „Be Good”/Motema Music/2012 i-a adus lui Porter a doua nominalizare la Premiile Grammy pentru Best Traditional R&B Performance.

Odată cu apariția discului „Liquid Spirit”/2013/Blue Note Records, artistul a dobândit rapid recunoașterea internațională, intrând în Top Ten UK Charts cu vânzări de peste 100.000 de unități și un premiu Grammy.

A urmat un al doilea Grammy pentru Best Jazz Vocal Album, este vorba despre „Take me to the Alley”, două Jazz FM Awards, dar și titlul de „Male Singer of the Year”, acordat de Journalists Association Jazz Awards în 2014.

În octombrie 2017 lansează albumul „Nat King Cole & Me”, în care se disting nu doar tonul de bariton al acestuia și performanțele vocale uluitoare, ci și modul în care a rearanjat cunoscutele piese „L-O-V-E”, „Mona Lisa”, „The Christmas Song”, „Smile” ori „Nature Boy”.

Jurnaliștii de la „The New York Times”, scriau despre Porter că: „are majoritatea atuurilor pe care ți le-ai dori de la un interpret de jazz și probabil încă una sau două calități pe care nu știai că le cauți’’.

Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul www.iabilet.ro, la prețuri cuprinse între 63,57 și 158,93 de lei. Locurile cele mai scumpe sunt situate la terasele din piața centrală a orașului și includ consumație de 100 de lei. Tot aici www.iabilet.ro se poate consulta harta locurilor.

Biletele se mai găsesc și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.