Trei seri de muzică live în Clisura Dunării, la Balkan Festival! Lepa Brena, printre artiștii invitați

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

În perioada 15 – 17 iulie, comuna Berzasca din Caraș-Severin găzduiește o nouă ediție a Balkan Festival, un eveniment ce reunește voci cunoscute la nivel național și internațional din România și din Serbia. Participanții vor avea parte de trei seri de muzică live.

Balkan Festival își deschide porțile pe 15 iulie, pentru a doua oară, în comuna din Clisura Dunării, la Berzasca. Organizat de Primăria și Consiliul Local Berzasca, în parteneriat cu Asociația Pro Datina și RoCa Music, evenimentul își propune să aducă mai aproape de locuitorii din Clisura Dunării, dar și de vecinii de peste Dunăre, muzica românească și cea balcanică. Cu acest prilej, transmit organizatorii, va fi marcată și declararea comunei Berzasca ca stațiune turistică în România, titulatură pentru care conducerea administrației locale s-a zbătut mult, în ultimii ani, să o obțină.

Pe lângă evenimente, participanții se pot bucura de obiectivele turistice din zonă și de frumusețile naturii, de plimbări cu barca pe Dunăre și alte activități cu bicicleta sau ATV-ul. Printre artiștii care vor urca pe scena festivalului balcanic se numără Andra, Horia Brenciu & HB Orchestra, Theo Rose & Roz Gvng, 3rei Sud Est, Elena Gheorghe, Raluka & Proiectul Balkanic, Nikos Papadopoulos, Oana Radu, Jean de la Craiova, Shondy & Mahala Rai Banda, Dejan Petrovic și Lepa Brena, iar amfitrionii evenimentului vor fi Daniel Buzdugan și Mihai Morar.

Turiștii care ajung în zonă cu această ocazie se pot caza la pensiunile din împrejurimi, dar vor putea campa gratuit și în perimetrul special amenajat de către Consiliul Local și Primăria Berzasca, în imediata vecinătate a locului în care se organizează evenimentul muzical.

promovare banner maxagro Muzeul TM

În proximitatea zonei de desfășurare a festivalului de muzică Balkan Festival se află Dunărea ce poate fi explorată cu barca, Băile Herculane, Cheile Nerei, Cascada Beușnița, Ochiul Beiului sau Parcul Național Valea Cernei, zone turistice absolut minunate ce merită vizitate.

Costul unui bilet este de 85 de lei pe seară, iar cel al unui abonament – de 180 de lei. Biletele se pot cumpăra online de aici: https://m.iabilet.ro/bilete-balkan-festival-76803 . Accesul copiilor cu vârsta până la 14 ani este gratuit.

balkan festival berzasca

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/