Macovei, Predoiu și Andreea Paul, la Reșița!

O întâlnire de amploare i-a reunit astăzi pe cei mai importanți membri PDL. Europarlamentarul Monica Macovei, Valeria Schelean și candidatul la președinție Cătălin Predoiu au luat cuvântul pentru a susține valorile promovate de dreapta, valori considerate fundamentale pentru reabilitarea țării.

Conferința de presă a avut loc într-un mediu restrâns, în prezența presei locale, în care reprezentanții Partidului Democrat Liberal au prezentat problemele de actualitate care au dus la degradarea economiei naționale. Într-o țară plină de taxe, șomaj și insolvență, PDL vine cu o viziune care să restructureze toate aceste probleme. Mai mult decât atât, activitatea membrilor democrat liberali are deja o rezonanță marcantă la nivelul Uniunii Europene, lucru care ar aduce un ajutor vizibil țării.

Temele principale la care s-a făcut referire au fost în primul rând economia precară a țării în general și a județului Caraș-Severin în particular. Dincolo de asta, s-a pus în discuție și mentalitatea după care românul votează, gândire care alimentează cu siguranță fenomenul de stagnare în care țara se află. O altă problemă care a fost ridicată la fileu a fost motivul care ține în loc atragerea de fonduri europene. În primul rând imposibilitatea țării de a atrage fonduri de la Uniunea Europeană pleacă de la lipsa unei strategii bine puse la punct, dar și de la existeanța unui cadastru agricol și de utilități eronat.

Nu au lipsit nici atacurile directe la adresa PSD-ului și a Guvernului Ponta. „PSD sufocă România cu șomaj, corupție, hărțuire a comunității lipsite de orice vină. Asistăm la un dezmăț al corupției în Guvernul Ponta. Acest carnaval politic a ajuns de pe carurile alegorice ale lui Radu Mazăre direct pe biroul domnului Ponta”, a explicat candidatul la președinție din partea PDL, Cătălin Predoiu.