Diplome de excelență pentru femeile Liberale!

Doamnele din toată țara s-au reunit pentru a treia ediţie a Galei Femeilor Liberale, la Palatul Parlamentului, Sala CA Rosetti. Remarcate pentru activitatea pe care au depus-o au fost și cărășencele. Consilierul județean și viceprimarul orașului Oțelu Roșu au fost felicitate chiar de președintele PNL, Crin Antonescu.

Gala a fost un bun prilej de a face bilanțul activității de peste an și, în cadrul ei, s-au premiat cele mai importante acţiuni ale organizaţiilor locale ale OFL care promovează politici liberale în sprijinul familiei, în special în domeniile educaţie, mediu, sănătate, social, antreprenoriat şi liberalism.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a fost invitatul special al celei de-a treia ediții a Galei Femeilor Liberale, alături de lideri și membri marcanți ai partidului.

Lucia-Ana Varga, preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale, a declarat cu acest prilej: „Femeia liberală întruchipează curajul, inițiativa, încrederea. Femeia liberală se definește prin independență, se distinge prin a fi o femeie liberă, fără constrângeri și demnă. Lumea ei este antreprenoriatul, familia, inițiativa. Universul ei este liberalismul. Astăzi le-am premiat pe cele mai active dintre noi. Vom continua munca în Partidul Național Liberal, alături de colegii noștri”.

,,Acelea dintre dumneavoastră care ne-au reprezentat în Guvern au făcut-o admirabil, ne-am mândrit cu prestația lor din punct de vedere profesional, din punct de vedere politic. Suntem într-o perioadă în care pregătim campania pentru europarlamentare și acolo, într-o proporție copleșitoare, am fost până acum reprezentați de doamne”, a subliniat și Crin Antonescu, președinte PNL.

Premii pentru Caraș-Severin
Pentru Creșterea performanței politice a organizației a fost premiată  și OFL Caraș-Severin, premiul fiind acordat  de europarlamentarul  Adina Valean Magdei Lungu, viceprimar al orașului Oțelu Roșu.

De asemenea, au fost înmânate trei premii de excelență. Unul pentru liberalism, care a revenit OFL Mureș, și două pentru activitate remarcabilă doamnelor Mariana Câmpeanu și Iustina Turnea (consilier județean și liberal cu tradiție), exemple de femei liberale active, premii  acordate  de  președintele Crin  Antonescu, ca formă a respectului și aprecierii sale.

premiu pentru Iustina Turnea

Organizaţia Femeilor Liberale continuă, de trei ani, în proiectul politic ,,Femeile liberale pot ajuta România”, să se concentreze asupra politicilor în sprijinul familiilor din România şi să susţină femei de valoare care să vină cu proiecte politice concrete în domenii precum educaţie, sănătate, mediu, social sau antreprenoriat.