PDL a criticat stângaci Guvernul USL!

explo 1000x200

PDL-istul care ocupă de scurt timp funcția de vicepreședinte al partidului pe Caraș-Severin, Alain Rus, a încercat astăzi să aducă o serie de critici la adresa Guvernului Ponta.

Principala temă pusă în discuție a fost ignoranța cu care Victor Ponta și actualii săi miniștri tratează problematica infrastructurii și a transporturilor. Potrivit reprezentantului PDL, toate proiectele aferente județului Caraș-Severin aveau finanțare asigurată și un termen de finalizare care a fost depășit de mult. Valoarea totală a acestor proiecte se ridică la 688.000.000 de euro.

,,PDL atrage atenția că România se îndreaptă spre un faliment dirijat. Toate proiectele mari aferente județului Caraș-Severin aveau finanțare asigurată și toate au fost blocate prin minciuna teleguvernată de Victor Ponta. Toate aceste proiecte au bani alocați, ele trebuiau terminate, le-am început. Probabil înainte de alegeri, cu un an, vor începe marile șantiere prin care vor încerca din nou să își aroge marile lor realizări, ale USL”, a menționat Alain Rus în cadrul conferinței de astăzi.

Pe lista de proiecte menționate de vicepreședintele PDL se numără reabilitarea drumului Domașnea-Caransebeș, centura ocolitoare a Caransebeșului, pasajul Triaj-Lunca Bârzavei, care este doar 38% consolidat. Nici proiectele din domeniul feroviar nu au fost iertate de PDL.  A fost amintit aici proiectul de reabilitare a gării Reșița.

Alain Rus a venit cu soluția unui „Guvern Alternativă”, inițiat de către PDL. ,,Doresc să lămuresc un aspect: nu aleșii locali ai unui județ distrug astăzi România, ci naivitatea, minciuna și lipsa de decizie a celui mai neazivat și ridicol guvern care a condus vreodată România. PDL a venit cu soluția Guvernului Alternativă. Acesta se vrea a fi un guvern menit să dea soluții, să fie un senzor la toată apatia care există astăzi în tot ceea ce înseamnă dezvoltare, investiții în România”, a adăugat vicepreședintele PDL Caraș-Severin.