PDL Caraș-Severin și-a ales liderii!

explo 1000x200

PDL Caraș-Severin și-a ales astăzi noile nume care se vor afla la cârma partidului la nivel județean. Dintre rezultatele voturilor puse astăzi în joc, cel mai așteptat a fost acela care l-a desemnat pe viitorul președinte.

Ziua de alegeri a avut-o ca ,,moderator” pe Valeria Schelean, candidată la funcția de președinte al partidului. Aceasta este una dintre puținele femei din partid care a condus până acum o organizație la nivel de județ.

Parlamentarul Valeria Schelean și-a exprimat încrederea față de potențialul de a crește al partidului, dar mai ales recunoștința față de cei 310 membri prezenți în sală, fără de care PDL nu ar cunoaște o ascensiune atât de puternică. ,,Este o zi importantă, o zi în care ne alegem o conducere validată prin votul nostru, al tuturor celor care suntem în această echipă. Sper să ne alegem o conducere care să ne reprezinte, care să facă parte din această organizație puternică. Vom avea un an 2014 în care va trebui să dovedim cât de puternici și cât de unici suntem. Mă bucur de încrederea pe care colegii mei mi-au oferit-o”, a declarat Valeria Schelean.

Cei 310 de membri de partid prezenți la alegerile organizate astăzi au decis, prin vot, ca funcția de președinte să fie ocupată de Valeria Schelean. Aceasta s-a bucurat de 308 voturi din cele 310 câte au fost în total. De asemenea, funcțiile de prim-vicepreședinte au fost ocupate de Alain Rus și Aurel Miclea, iar pentru funcția de secretar general a fost ales Doru Cîrdei.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157638855545556″]

Prezent la eveniment a fost și deputatul Alin Popoviciu. Acesta și-a exprimat încrederea deplină pe care o are față de organizația PDL Caraș-Severin, susținând că imnul partidului se mulează cel mai bine pe caracteristicile filialei PDL din județul nostru. Ca un sfat prietenesc, Alin Popoviciu le-a recomandat membrilor PDL să închidă ușile partidului în fața celor care au preferat să se alieze, în zilele negre, cu alte organizații politice. ,, Am mare încredere în organizația PDL Caraș-Severin. Astăzi le-am mulțumit celor prezenți în sală, pentru că pentru mine ei sunt adevărații pedeliști. Această organizație a fost una greu încercată. Le-am cerut celor din sală să nu-i mai primească niciodată înapoi pe cei care au plecat din acest partid atunci când a fost greu, chiar dacă astăzi aceia dau semnale că ar vrea să se întoarcă la PDL. Eu cred că acei oameni nu mai au ce căuta în PDL, organizația trebuie să meargă mai departe cu oameni noi”, a declarat Alin Popoviciu.

banner 970 x 250