Femeile social-democrate gătesc în scop caritabil!

untitled design set 970x90 px

Acțiunea umanitară de astăzi a umplut cu ușurință holul Cinematografului Dacia de gurmanzi cu inimă mare. Fondurile strânse din vânzarea bunătăților gătite de femeile social-democrate vor aduce un strop de alinare unei tinere grav bolnave.

Delicatesele expuse astăzi au fost preparate cu măiestrie și pricepere de către gospodinele social-democrate. Pe mesele îmbelșugate s-au aflat prăjituri de tot felul, sărmăluțe în foi de viță, fursecuri, salate, gulaș și alte multe specialități culinare. Evenimentul caritabil vine în ajutorul unei tinere care are mare nevoie de tratament oncologic. Astfel, toate fondurile care vor fi strânse din vânzarea preparatelor vor fi donate în acest scop.

,,Nu este nimic cumpărat, totul este făcut de mâinile noastre. Toate fondurile obținute le vom dona mamei unei tinere de 30 de ani, tânăr medic, care are o problemă oncologică, are cancer. Tânăra are nevoie de ajutor pentru a-și procura tratamentul, care costă 400 de dolari pe săptămână. Încercăm să o ajutăm. Merge treaba, văd că se vând și piftiile, și prăjiturile de casă. Sperăm să vindem tot. Ce nu se vinde vom dona către bisericile din oraș. Avem pregătite caserole și toată mâncarea care ne va rămâne va fi donată”, a declarat Tudoriţa Nicula, director general CJAS Caraş-Severin.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157638875193126″]

Mesele îmbelșugate pregătite de femeile social-democarte au umplut spațiul de gurmanzi. Invitații au solidarizat cu această cauză pentru a da o mână de ajutor, dar și pentru a-și delecta simțurile. Fiecare a cumpărat câte puțin din specialitățile culinare puse la vânzare.

Alături de Organizația Femeilor Social-Democrate, la eveniment au participat și elevii mai multor licee din oraș, dar și școli și grădinițe. Aceștia au adus, pentru vânzare, bunătăți din cămara bunicii, astfel că invitații au putut achiziționa la plecare câte un borcan de zacuscă sau dulceață.

Bucătăresele au organizat acest eveniment umanitar cu tot dragul, pentru a alina suferința unei tinere bolnave de cancer, care are nevoie de ajutor mai mult decât oricând. ,,În spiritul credinței românești, în preajma sărbătorilor, este bine să lăsăm totul la o parte și să fim buni. Femeile social-democrate au organizat această expoziție culinară cu vânzare, cu scopul de a ajuta o tânără reșițeancă aflată într-o grea cumpănă a vieții ei. Are nevoie de un tratament pentru a stopa o boală crâncenă. Ne-am mobilizat cu mult suflet și încercăm să ajutăm această fată”, a explicat Mariana Mone, președintele PSD Reșița.